Salut, Am deschis acest nou topic deoarece tocmai astazi m-am izbit de o problema am vrut sa cumpar licenta pentru un program si a aparut urmatoarea problema : Cum il platesc. carte de credit nu am si oricum pentru a putea cumara cu ea din afara (in cazul meu din germania) iti trebui un card special banuiesc in valuta (euro) Tipi de acolo mi-au dat un cont bancar ca cel de la carte de credit cu un cod iban insa cand am fost la banca mi-au zis ca comisionul pentru transferurule de bani in afara e de 50 de euro desi eu trebuia sa transfer doar 8 euro va dati seama ca a picat din prima aceasta modalitate . Rog pe cei care au cumparat de pe net din afara tari sa imi zica si mie ce metode au folosit ... as vrea o metoda cat mai putin costisitoare si fara comisioane de genu 50 de euro sau alte chesti din astea Va multumesc si astept un raspuns
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
eu am un card visa electron in lei de la bcr si am putut plati pe net pe site-uri din afara... mi-am luat smartmovie pt palm si pt c600... daca cardul e in lei si achiti cu el o suma in alta moned iti ia un comision destul de mic... deci se poate fara probleme...
Am vorbit la banca si mi-au zis ceva de genul visa dar au zis ca trebuie sa fiu salariat iar eu nu`s momentan in fine o sa incerc zilele urmatoare pe la banci sa vad exact si poate reusesc totusi sa imi fac un car visa cu care sa pot plati in afara
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Aveti curaj sa faceti cumparaturi via net cu card ? Mare curaj mai aveti , eu unu nici in ruptu capului nu cred ca am sa fac asa ceva !
de ce sa n-avem curaj ? Eu acum 10 min am luat o cartela cosmote de 3 euro cu cardul .. totu a fost foarte simplu, mai ales ca e deja a 2a oara, a durat cam 5 min pana mi-a fost trimis codul de reincarcare... Deci, se poate... Iar, din cate am inteles, la BCR, daca iesi afara, LEII se transforma in VALUTA... Deci,cred ca se poate..
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Aveti curaj sa faceti cumparaturi via net cu card ? Mare curaj mai aveti , eu unu nici in ruptu capului nu cred ca am sa fac asa ceva !
Card-ul nu il tii cu bani si incarci cu atat cat ai nevoie sa platesti. Dupa ce ai platit nimeni nu iti poate sparge cont-ul sa iti fure banii (pentru ca nu o sa mai ai ca deja ai platit altceva cu ei)
eu nu sunt salariat si am card Visa Electron de la BCR, deci nu e obligatoriu sa lucrezi... da, asa e... daca iesi din tara poti folosi cardul Visa de la BCR oriunde (comisioane de max 15%)... Pt un card Visa Electron, platesti 10lei la banca si astepti maxim 10 zile lucratoare, il poti folosi la orice magazin care accepta plata cu cardul, il poti folosi la cumparaturi pe internet(ceea ce reprezinta viitorul)... de ce sa-ti fie frica sa folosesti cardul nu vad care e motivul, chiar daca iti afla cineva numarul de la card nu il poate folosi in magazine fara PIN si fara semnatura ta, iar pe net nu il poate folosi fara CCV... daca iti este furat suni la banca si il anuleaza, in acelasi timp se completeaza cererea pt emiterea unui nou card, deci banii nu ii pierzi...
De asemenea se poate face cargeback in cazul in care esti furat. Totusi si eu am ales aceasta metoda, un card aparte special pentru cumparaturi de pe net, care il alimentez doar cu suma pentru cea ce cumpar cu cateva ore inainte.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
eu am un card visa electron in lei de la bcr si am putut plati pe net pe site-uri din afara... mi-am luat smartmovie pt palm si pt c600... daca cardul e in lei si achiti cu el o suma in alta moned iti ia un comision destul de mic... deci se poate fara probleme...
si eu am un card visa electron-bcr si unul tot visa electron-ing...ceea ce vreau sa te intreb este cum poti sa cumperi ceva in valuta,cand contul tau este in lei...?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
eu am card de credit/debit raiffeisen-vodafone ,pot face orice tip de plata atat la cuparaturi cat si pe net si in tara si international,daca te uiti in portofel tin asa numai maruntisuri pana-n 50 ron,restu am pe card si platesc.chiar si ptr.un pachet de tigari,ce scandal a mai facut cu chestia asta:D
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.