Deci N95 nu ti se mai bun din punct de vedere al manevrabilitatii mp3 playerului ? Tu crezi ca daca iPhone are sigla Apple se aude mai bine ? Parerea ta e gresita. Eu refuz sa cred ca la N95 se aude mai rau pentru ca nu ii incepe numele cu i...
30 ianuarie 2007, 20:06:16 • actualizat 30 ianuarie 2007, 20:06:29 (1 ori)
In schimb de un lucru eu sunt 99% sigur: N95 scoate sunetu mult mai puternic conectat la un sistem audio sau ceva...ipodu e cam lesinat pe un sistem audio, N95 fac pariu ca rupe boxele ... din moment ce si N70-ul meu le cam rupe...
3500 Intre I-Phone si N95 eu as alege I-Phone.Costa mai putin si are si memorie mai mare.Are tot ce-mi trebuie.Nu am ce face eu cu SuperSmartPhonu' N95.E pentru afaceristi...si pentru cei care-si permit.
3500 Intre I-Phone si N95 eu as alege I-Phone.Costa mai putin si are si memorie mai mare.Are tot ce-mi trebuie.Nu am ce face eu cu SuperSmartPhonu' N95.E pentru afaceristi...si pentru cei care-si permit.
Prefer sa astept si sa strang bani pt N95 decat sa imi iau iPhone e cu mult superior...si tin sa cred ca am cam gresit in a-l compara cu n95...ma adecvat ar fi fost sa il compar cu N73
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
stau acuma si ma gadesc, odata cu aparitia lui iPhone , ma gandesc cine ar mai cumpara iPod Video, ca banuiesc ca nu or fi atat de babuti in cap astia de la Apple ca sa nu faca sa se auda la fel de bine ca iPod
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
Cu ce e caramida de N95 mai buna decat iPhone? Cu sigla de la Nokia? Oricum la sunet il sparge iPhone, probabil ca va referiti la cei 5MP ai camerei...daca aia va trebuie!
De ce comparati telefoane care inca nu sunt pe piata? Voi credeti ca iPhone ala cand pica vi-l mai face cineva? Nu va mai luati dupa reviste. Intr-o revista connex am vazut cum trecusera display color si camera la siemens a57
Pai faceti si voi o comparatzie intre cele 2: camera, mp3 player, widgets, google maps..si niste functii care le are orice tel...atat are iPhone. Desigur, si N95 le are, si le are chiar mai bune, nu sunt sigur la mp3 player, dar asta ar fi singurul dubiu...http://www.apple.com daca chiar vreti sa va convingeti...iPhone n-are suport pentru NICI o aplicatie Third-Party...n-are JAVA!!! pai si 3410-ele lu bunica are java mai frate..chiar asa??
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.