O comparatzie mica...cred ca este una adecvata avand in vedere ca amandoua sunt Comming Soon...specificatii relativ apropiate...Comparatia ar fi bine sa o facem pe baza "daca as putea sa imi aleg intre cele doua ca viitor telefon personal as alege XXXX pt ca..."
Spre exemplu eu as opta pt N95 pt ca : 1 Carl Zeiss optics && VGA video 2 TV out 3 GPS.
"Vazui" prezentarea la iPhone si am remarcat cateva puncte slabe care le-au accentuat mult prea mult decat era necesar. 1 HTML broeser(SAFARI)...yeah so?? instalam pe symbian un opera si se vad la fel(de mentionat...acelasi tip de display ).... 2 Widgets ....c'mon...oaaaaau arata vremea...pe orice telefon cu net activ(orice apn) poti afla vremea...dooh 3 Google Maps...puteau sa baga o amarata de functie GPS nu?
Puncte forte dupa parerea mea: 1 Mp3 Player::::iPod ceea ce spune totul 2 2 senzori foarte practici: cel de proximitate si cel care determina pozitia telefonuluio fata de pamant si schimba modul de afisare 3 4/8 GB memorie ...ca telefon nota 10, ca ipod nota 6 4 MAC OS X ...no comment restul e standard(exceptie face jack-ul stereo 3.5 mm care e prezent la ambele telefoane
Astept un Review la N 95
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
iPhone e un super telefon,dar in acelasi timp are tendinta de a fi un produs de nisa pt zona Euro,ca toate produsele Macintosh,pe cand Nokia N95 e...un viitor bestseller. Pe primul l-as cumpara de curiozitate,pe ultimul pt dotari.
@nikku,de curiozitate ai testat browserul SAFARI? E mult mai tare decat opera symbian! Banuiesc ca si n95 are Safari avand in vedere ca si celelalte 3rd edition il au si e super.Eu as alege iPhone,nu ma intereseaza prea mult camera de 5mpx sau filmatul vga.
SAFARI am si eu pe N93 si vreau sa spun ca e super apare o sageata de muse cand navighezi pe net e super misto cu SAFARI si dintre cele doua telefoane aleg N95 deja astept sa mi-l iau cand va aparea
28 ianuarie 2007, 13:23:20 • actualizat 28 ianuarie 2007, 13:23:43 (1 ori)
ai dreptate The Claw, N95 e o bijuterie, e un multimedia devices, nu e incadrat la telefoane mobile, am citit eu pa net, e multimedia devices cu soft de telefon...
28 ianuarie 2007, 13:41:36 • actualizat 28 ianuarie 2007, 13:42:55 (1 ori)
pai in primu rand ca in afara de functiile prestabilite la Iphone..in rest nu poti sa pui nimic pe el..m-am uitat pe net..are OS X ca sistem de operare, n-are java, n-are nimic...nu stiu cum poti personaliza mobilul ala decat cu un eventual wallpaper sau ceva. e un ipod cu telefon si atat dar mai bine iti ie N95 care cu niste casti potrivite se aude foarte bine..poate la fel ca ipod si restul functiilor sa nu mai zicem...deci in concluzie..Iphone nu poate fi folosit nici macar ca un pocket pc...e pur si simplu un gadget ca oricare altul, nereusit...
categoric N95 stands in front. mult mai practic fata de iphone.. os symbian.. la capitolul multimedia nici nu le poti compara.. sunt curios ce pret o sa aiba iphone.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Nu calcati iarba....Fumati-o!!! ----------------------- "Cu cat mai mare este numarul celor implicati intr-un eveniment, cu atat mai putin inteligent devine fiecare dintre participanti"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.