are careva Internet UPC pachetul de 20 mb? Vreau sa stiu si eu cum va merge... pentru ca eu cu utorrent downloadez cu 100 de kilo de o saptamana si ceva ... nu stiu ce sa mai zic
vb cu aia de la upc ca merge foarte prost ar treb sa ajungi la 20mb prin torrent cum e la rds dar oricum cu banda de 20 mb ar treb sa dwn de pe download.com cu 2.5 mb teoretic
la UPC poate sa existe abonamente si de 100mbps ca tot cu viteza melcului scoti,lumea nu stie cum sa scape de UPC ca sunt praf si voi vreti sa va bagati la ei
Ai incercat tu internetul de la UPC si nu ti-a mers bine ? Eu am fost surprins cat de bine functiona internetul de la UPC la cineva din Cluj, avea abonamentul cu 50 de lei si nu statea in oras.
10 noiembrie 2007, 17:29:17 • actualizat 10 noiembrie 2007, 17:30:19 (1 ori)
nu stiu cum merge in alte orase(din cate am mai citit pe softpedia cica ar merge mai bine) dar in Bucuresti e teroare,da...am cativa prieteni care au/avut UPC si unii au renuntat in primul din cauza numeroaselor "caderi" de net(o zi merge..2-3 nu),datorita iresponsabilitatii celor de la upc...un prieten a avut probleme cu modemul si i-a sunat pe cei de la upc,acestia i-au promis ca vin in maxim 2 zile sa rezolve problema dar baiatu' a asteptat aproape 2 saptamani dupa ei(in acest timp sunandu-i de nenumarate ori) pana cand a renuntat,nu stiu ce abonament avea dar mi-a spus ca plateste 100 si ceva de lei lunar..de pe net lua cu max 400kb(torrente,odc),o mizerie de net.Ma intreb oare cand o sa dea faliment,banuiesc ca e o chestiune de luni de zile,nu mai au cum sa reziste mult avand in vedere calitatea net superioara a netului de la RDS,a celui de la clicknet(nu la viteza ci la stabilitate) precum si valul de rezilieri de care au parte,sa nu mai zic si de pretul destul de mare la abonament+imbecilitatea de a te obliga sa-ti bagi cablu tv pt a avea net ,mai e un pic si trecem in 2008 iar ei tot prin cablu tv baga net
As putea spune acelasi lucru despre Romtelecom. Care si ei te obliga sa ai telefon fix care acum e aproape nefolositor, macar de televiziune are nevoie toata lumea. Plus ca si la RDS e nevoie de televiziune prin cablu pentru a avea internet.
Cat despre stabilitate, o data, de doua ori, pe zi imi cade clicknet-ul, doar cateva secunde, aproape inobservabil, dar, daca descarc ceva de pe rapidhare, trebuie sa reincep descarcarea. Ei bine, in Cluj, cu UPC am stat continuu de la ora 18 pana la 1 si nu s-a intamplat asa ceva, ba mai mult, am avut viteza constanta de 320kBps, si am ascultat un radio la bit rate inalt fara sa mi se intrerupa. Nu am vazut viteza sub 300kBps. Era abonamentul de 50 de lei cu vechile planuri tarifare.
mai astia cu tv digital nu pot da si internet? sau nu e la antena d.aia parabolica?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
salut.detin internet prin cablu de la upc:D abonamentu cel mare...de 20mbps..in fine numai conteaza..vreau sa stiu ...daca accesez de exemplu siteu...www.livesex.com si vbesc cu alea pa web...ma taxeaza?? nu am cont nu nimika..poate sa ma taxeze cand vine factura ? ?
27 decembrie 2007, 18:55:58 • actualizat 27 decembrie 2007, 18:58:07 (1 ori)
Din cate stiu eu nu!!Asa ca vorbeste cat Vrei,dar ai cateva minute gratis,apoi iti da detalii cum sa transferi, Plata se face prin transfer dE bani la banca sau prin PayPal etc.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.