Foarte nasol netul de la UPC(astral)...pot sa spun chiar infect,uitati-va pe softpedia sa vedeti cum se bucura lumea cand prinde 20kb e foarte interesant in ce fel ii injura pe cei de la upc foarte slab si foarte scumpt netul de la astral
Pai am cel mai abonament...!basic parca... pe toti pe care ii stiu din zona mea cu net la Upc nu i-am auzit sa se planga, dimpotriva. Legat de problema cu facturile, in locul facturilor alea putea fi alea de la Electica, Romtelecom sau oricare altele... ce vina are firma ca postasul cu pricina era sictirit in ziua respectiva
din cate am vazut(m-am uitat pe o factura) nu au contract cu posta!!! nu aveau stampila postei! asa ca ori au oameni pe care-i trimit cu facturile ori un curier! nici calitatea serviciilor nu e mai presus!!! am cunostinte care si-ar dori rds-ul(dar nici cu ei nu mi-e rusine). au servicii slabute pt bani f. multi!
Vorbeste in numele tau, nu in numele altora, si eu am un prieten al unui prieten care are un frate caruia nu-i place berea.Ai incercat tu personal serviciile, eu am net de la ei acasa de cateva luni si sunt foarte multumit, in privinta pretului, intr-adevar este cam piperat.Acum nu stiu in alte zone cum merge, dar in Buzau, Micro 14 merge super. Iar facturile vin prin Cargus si Curiero... sau ceva de genu
Pai rds nu are in Buzau oferta decat pentru firme... ca altfel...! Hahaha Florinet, nu stii ce vorbesti pe bune, am lucrat la 3 sali de net pana acum si am testat si Rds si Ines la greu iar diferenta era Ines ca pica des.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.