Astazi am vazut The Island . Vi-l recomand. Este foarte reusit
Pentru cei care l-au vazut .. care era faza cu negrul acela ?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Actiunea se petrece in viitor cand oamenii isi doresc mai mult ca oricand sa fie ''nemuritori''. Astfel un om de stiinta construieste o veritabila ''fabrica'' de clone folosite ca polite de asigurare pentru clientii clonati (erau folosite organele clonelor pentru transplanturi). Totul merge bine pentru omul de stiinta pana cand doua clone scapa.
Dar nu vreau sa stric surpriza .. Uitati-va si nu veti regreta..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Actori preferati Adam Sandler si Angelina Jolie...filme preferate:Queen of Damned-horor,Roadtrip & Eurotrip-comedii.Dar cel mai tare mi-a placut How High-comedie vi-l recomand tuturor
un film care ma impresionat e "the jacket".e un film mai mult psihologic,si doar la urma intelegi tot filmul. in rest lotr #1 iar ca actor,sau mai degraba actrita: angelina jolie no1
Eu va recomand : Saw(e un thriller cu un final super!) Eternal sunshine of the spotless mind(psihologic) God for a day(comedie) The Truman show(ultimele 3 cu Jim Carrey care e un super actor) The buterfly effect(thriller psihologic) La vita e bella(drama) Cold Mountain(drama-merita!) Nu va spun despre ce e vorba ca n-ar mai avea sens dar merita vazute. Eu una nu ma omor dupa comedii.Prefer filmele de dragoste(ca orice fata) si cele horror/thriller psihologc Cat despre actori preferati recomand Jim Carrey si Jack Nicholson
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.