Ce film de animatie v-a placut cel mai mult? Shrek 2 e mortal ... Dar am vazut de curand o reclama tot la un film animat (e vorba de niste animale din NY parca care ajung in jungla) ... ajutati-ma .. cum se numeste?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Se numeste 'madagascar' , si l-am vazut alaltaieri e vorba de niste animale de la o gradina zoo din ny care sunt puse in libertate. Din nefericire pe vasul pe care erau transportati, ajung si patru pinguini teroristi care preiau controlul vasului iar acesta esueaza in madagascar.E super fain filmul.
Ipx mi-ai vazut avatarul? .. Sunt fan Riddick .. Foarte tare personajul
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Imi place ca actor steven segal ca film titanic,ca actrita salma hayek(sper ca nu am gresit la scriere).Am auzit ca kung pow ar fi un film real din toate punctele de vedere.
> care film v-a placut mai mult dintre Armaggedon si Inependence Day ?
Pentru fanii Jim Carey > care credeti ca e cel mai bun film al lui?
>cum se numeste filmul care a aparut recent cu Plastic man, omul din piatra ... ?
> Hollowman ati vazut? :-D
>Mie imi place mult de tot Cable Guy .. Are niste faze mortale )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.