Care versiune e mai buna de pastrat? Mp4 sau Mkv ? Vedeti detaliile de bitrate, audio incluse si audio rate in denumire...
Comparand poza-poza...as zice ca mp4 e UN PIC mai conturat la culori decat mkv-ul. In schimb are doar engleza la audio Pe de alta parte mkvul are engleza + chineza + (de fapt asta e - ) spaniola... Dimensiunea e cam la fel... Care se merita mai mult?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Muppets Most Wanted Kermit Nu demult am dat cadou la o fetita papusa mea preferata Kermit. L-am cumparat prin anii 80, model ce se poate trage pe mana(papusar)
Gasesti pe filelist si pe TPB, dar sunt doar CAM si TS... Nu se merita sa-l vezi asa, asteapta pana apare macar un R6, daca nu ai rabdare pt un DVDRip sau BRip...
22 iunie 2014, 18:19:25 • actualizat 22 iunie 2014, 19:13:43 (2 ori)
Prima parte , filmul e de vreo doi ani, dar nu l-am vazut, nustiu cum de nul-am vazut si pun pariu ca multi dintre voi nu l-ati vazut, meserie de film ...un film indonezian dar marfa de film...de multii ani nu am vazut un asemenea film de realist si bine realizat, le daclasa multor filme super cunoscute si premiate de genul asta.
Anul asta a aparut si partea 2-a .....excelent....nustiu actorul si nu stiu ce filme a mai facut sau macar ce-i ce la l-au realizat.
Pe mine unul ma facut de nu m-am miscat de pe fotoliu . un film excelent ptr. cui ii plac aceste gen de film de lupta !!
Si partea a 2 e de asemenea tare, cine e de acord cu mine ca e bine realizat sa lasa comentarii ,mi-e unul mi-a placut ,ma refer la felul cum a fost realizat .. Ma uitat dupa actor si mai are cateva filme, se pare ca primul film al lui e
Eu am vazut azi la cinema Edge of Tomorrow (Prizonier in timp cum l-au tradus la noi). A meritat banii, un film destul de reusit, totusi nu prea mi s-a parut de 3D, parca nu a avut suficiente scene filmate pt experienta 3D din cinema.
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar. [img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
Salutare. Puteti sa-mi recomandati niste filme bune despre razboi (WW2, vietnam, orientul mijlociu) cu batalii intense sau degradarea mentala a soldatilor? Am vazut recent Fury si American sniper si caut ceva asemenator. Nu trebuie sa fie ceva nou aparut... renumitele Apocalypse now, Full metal jacket, Saving private ryan, Enemy at the gates le-am vazut deja.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.