simplu_m 04-01-2014 18:05:26
...folosesc site-urile ganool si 300mbfilms deoarece au o marime destul de mica comparativ cu ce se gaseste pe majotitatea torrentilor (600-700MB pentru HD) si sunt si mkv si ar mai fi si yify-torrents care au tot o marime a fisierului mica insa este mp4.
yify merge pe mp4 pentru compatibilitate cu mai multe deviceuri. atat mkv cat si mp4 sunt doar niste containere, fisierul fiind de fapt MPEG-4 , cel mai bun la ora actuala. Fiind, de preferat

Sunt 3 mari echipe la ora actuala:
- YIFY
- anoXmous
- Ganool
anoXmous - cel mai mare ca dimensiune fisier, bitrate si video si audio mare. NU neaparat cel mai bun. Container: mp4
YIFY - calitate anoXmous dar bitrate mai mic la audio, dar care se traduce si in fisier mai mic. Daca nu sunteti profesori de muzica va zic eu ca nu va dati seama intre 1500kbps audio si 120kbps...mai ales ca e AAC. Container: mp4
Ganool - in mare parte SHQ am vazut... Cel mai mic fisier, cea mai mica calitate, DAR nu cu mult sub cei de mai sus. E de obicei la 70-80% din dimensiunea lui YIFY la file size si undeva la 10% sa zicem sub la calitate. Pus unul peste altul arata mai bine YIFY desi artefactele, patratelele sunt cam la fel. Cred ca ii da contrast mai mare. Container: mkv
Avand in vedere diferenta enorma de marime si calitate destul de acceptabila, nu stiu cine naiba mai ia BluRAY in ziua de azi.
M-am pus odata sa iau Lotr setul de 30 GB...insesizabil fata de 4 gb/bucata ~11 gb toate 3 Brrip. Ok...si pentru pasionati ramane varianta 154 GB dar nu cred ca multi isi permit sa tina asa ceva. 50 GB/film e nebunie...Poate daca aveam harduri de 5000 TB mai ziceam....Dar industria abia se chinuie cu 3-4 acum... Si sunt ATAAAAT de proaste...ca nu stii cand pica vreunul.