Majoritatea antivirusilor recunosc jefo, dar aproape nici unul nu poate face nimic impotriva acestui virus, eu am formatat de mai multe ori pentru a scapa de el.
http://djgsm.info new wap chat portal [img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
Eu folosesc de cand a aparut antivirusul PC Cillin,dupa parerea mea e cel mai bun antivirus.Acum am pe pc PC Cillin 2005 si e super cool,nu am avut nici un virus in calculator,niciodata.
Se pare ca nu mai merge nici o actualizare la nici un antivirus , inainte mergea cu apn wap si Nod 32 si Kaspersky , asa ca fratilor s-a mai "adus" inca o inbunatatire , care v-a avea ca consecinta pierderea altor clienti
la mine NOD32 tocmai acum sia terminat updatul....dar banuiesc ca a mers pt ca a luat mai putin de 1 mb de pe net.....cred ca daca il dezinstalez si il instalez din nou,siiiiguuur nu mai merge updatat....asa ca stau linistit
Dincolo de nori e o raza de lumina, Dincolo de nori e lumea mea....
Antivirusul NOD32 a primit a 35-a medalie Virus Bulletin 100% Categorie: Solutii de securitate NOD32, produs de compania ESET, a primit cea de-a 35-a medalie oferita de Virus Bulletin 100%, fiind singura solutie care nu a ratat nici un virus " In-the-Wild" in cadrul testelor efectuate de Virus Bulletin 100% incepand din luna mai a anului 1998.
" Securitatea computerelor reprezinta prioritatea numarul unu a companiei ESET. Cu toate acestea, utilizatorii ce cauta o solutie antivirus vor aprecia cu siguranta performanta si viteza de detectie de neegalat a produsului NOD32", a declarat Rick Moy, vice-presedintele departamentelor de marketing si vanzari a companiei ESET.:D
Am sters din greseala topicul asta.. noroc ca am avut un backup si am putut recupera ceva din el... Imi cer scuze de la cei care au postat ieri si azi pe topic, mesajele alea nu le-am mai putut recupera . Scuze!
Kaspersky Anti Virus e super tare Ocupa putin,nu foloseste multe resurse,face update prin wap si usor de utilizat.Eu sunt f multumit de el.Am obs ca nu sunt singurul
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.