Nu stiu ce bass vrei tu, dar din punctul meu de vedere sunt extrem de fidele. Nu sunt cele mai bune de la Sennheiser dar sunt la un raport calitate/pret foarte ok. La mine in firma, in departamentul de productie, se foloseste exclusiv Sennheiser pe parte audio (eu am ales mai slabe pentru ca nu aveam mare nevoie pe grafica de ceva super-profi) si lumea e foarte multumita.
Poate tu esti mai pretentios. Sau poate te intereseaza sa iti redea mai bine si mai puternic joasele. Pe mine ma intereseaza sa acopere un interval cat mai mare de frecventa.
In fine... totusi... sa le compari cu Genius... e ca si cum ai compara (confunda) Caviarul cu gemul de mure.
06 iunie 2010, 03:44:14 • actualizat 06 iunie 2010, 03:48:37 (2 ori)
Nu prea cred, stiu ce pot ale mele, care au 1200 mW. Am asculta si beats studio, ma lasa rece HD-urile de la Sennheiser. Vezi tu 60% mai scumpe, dar mult mai mari, mai usoare si probabil o putere maxima de intrare mult mai mare ca HD (n-am gasit puterea maxima la Sennheiser). Sa nu mai vorbim de bass, care este incredibil daca aia o placa de sunet calumea.
07 iulie 2010, 13:17:58 • actualizat 07 iulie 2010, 13:18:47 (1 ori)
New toy in the town.N-am putut sa dorm linistit pana nu le-am avut: Bose QuietComfort 3 Acoustic Noise Cancelling
Un lucru e cert, ca si in cazul celorlalte casti pe care le mai am de la sony.: Nu-si merita banii.Sunt bune, izoleaza bine si reduce zgomotul, se aude foarte bine dar..cam atat.Este si un nebun pe okazii care le vinde cu 1650Ron (pe criza asta nu i le ia nici naiba). Am pus niste poze cu ele:
Stiam ca trebuie sa-mi vina un prieten din state si i-am zis sa mi le cumpere de acolo.Sunt originale.M-au costat un pic sub 300$, amicul meu avant niste puncte de reducere la un magazin de pe acolo, ca in mod normal erau 345$.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.