06 decembrie 2006, 20:36:23 • actualizat 06 decembrie 2006, 22:21:56 (3 ori)
Aici vom discuta despre microfoane si/sau despre casti tot despre ele: performante, preturi, marci, probleme, etc... Eu am niste casti cu microfon A4Tech...am dat vreo 30 RON pe ele
daca vrei casti tari iati de la un milion juma in sus...am ascultat muzica la unu pe niste casti sony de 2 milioane...dar nu merita...mai bine cumperi 2 boxe si o statie la mana a 2 a si te ai scos
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Eu am casca&mic Genius si sunt foarte multumit,le-am luat de la ultrapro cred,am dat vreo 220.000 acu 1 an si ceva....sunt multumit de ele,nu arata urme de uzura,desi le-am folosit intens...sunetul e clar,microfonul se aude bine la celalalt capat al firului...a meritat investitia.
Nu stiti, exista model de telefon foloseste casti de mp3 player? Am de cumparat ceva de pe un site cu accesorii telefon si m-am gandit sa imi iau niste casti de tip handsfree de la un telefon si sa le pot folosi la mp3, laptop...
18 octombrie 2007, 18:13:58 • actualizat 18 octombrie 2007, 18:14:21 (1 ori)
misto topicu asta...cele mai bune casti mi s par alea cum au DJ-ii...din alea mari care acopera toata urechea...de ce zic asta...pentru ca celelalte modele au tendinta d a imprastia sunetu in afara urechii...alea care acopera toata urechea sunt bune, deoarece sunetu e retinut in interior...astfel sa obtine o mai buna claritate...
Eu am folosit la un mp3 player (zic "am" pt ca mi le.a pierdut frate.miu acum o luna) casti Sony Bass Twister. Se auzeau super . Am dat 300.000 acum 5 ani. Am vrut sa iau altele dar nu am mai gasit. .
eu am niste casti mari pioneer si nimic nu se compara cu ele. Se aud toate sunetele dintr-o melodie si au o graza de bass. Inca nu regret ca am dat 1oo ron p ele
poate da cineva detalii despre microfoane profesionale! din cate stiu au preturi incepand de la 450ron! m-ar interesa marci consacrate si criterii de diferentiere!
Vreau sa cumpar un microfon pentru inregistrari de voce pe laptop... Ma intereseaza sa fie ceva de calitate si nu foarte scump, pana in 50 RON. Ce e mai rentabil? Casti cu microfon sau microfon simplu? Eventual, imi puteti da linkuri cu ceva bun de pe siteurile http://www.pcfun.ro si http://www.onsite.ro ? Am de comandat ceva de aici saptamana asta, si mi-as lua casti sau microfon sau casti cu microfon (ma intereseaza sa fie microfonul bun).
cel mai bine e sa le iei separat! asa o sa ai calitate mai buna la ambele produse! ca sa inregistrezi voce (nu cantata) nu iti trebuie un microfon mai scumpde 25 ron!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.