Salut!Mi-am facut upgrade la ROM cu soft-ul de la QTEC. Toate bune si frumoase, dar constat ca am urmatorarea problema care a aparut pe parcurs, culmea! Nu se mai fad unele texte cum ar fi: Options de la File Manager (de fapt se fad numai check-box-urile), de asemeni dupa ultimul shut-down nu mai vad mesajul de la 415 (rezumat factura). Mesajul vine, dar textul nu se vede... A mai patit cineva asa ceva? Solutii ?
Tot eu am gasit solutia: schema de culori facea asta! nu stiu ce s-a bulit la ea, dar probabil ca afisa text alb pe background alb. Interesant e ca tema asta o aveam de mai mult, dar abia acum a crapat... am schimabt-o si acum se vad textele...
saptamana viitoare imi vine mmc-ul. dupa ce fac back-up la rom-ul de orange, am sa imi instalez pentru o saptamana rom-ul de q-tek si apoi caut wm5. am sa incerc sa fac un tutorial cu poze, sa puteti sa va faceti update fara probleme chiar daca nu stiti sa faceti update
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
TyphoonNbfTool nu mai merg pe el are 12 lini in loc de 5 si nu poti sa scoti reteaua din el ca sa poata fi instalat trebe hexeditat daca are cineva tutorialu de hexediting la updateuri de C500 pls sa posteze
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.