06 iulie 2006, 22:47:32 • actualizat 06 iulie 2006, 22:55:17 (1 ori)
E la forumul S60 la topicuri importante "Messengere Symbian" si sa nu spui ca tu nu stiai si asta nu se blocheaza vreodata pentru ca e "foarte important"
inca nu am incercat.. am inteles ca trebuie sa astept o validare.. sau asa ceva.. da daca ii dai la o persoana, clik dreapta, Contacts Detail, este acolo Messenger ID: Yahoo si mai incolo Windows Live (MSN) .. incearca sa pui acolo sa vezi
20 iulie 2006, 09:22:21 • actualizat 20 iulie 2006, 09:44:07 (2 ori)
uite ce msg am primit azi cand m-am logat pe mess..
mi-a aparut o fereastra "System" in care era mesajul asta: "System: You're in the Beta! Ready to get started? To start sharing instant messages with your Windows Live™ (MSN) Messenger contacts, click the Add Contact button on your main Yahoo! Messenger window to invite your Windows Live(tm) (MSN) Messenger contacts to join the fun."
nu este limita!!! numai ceva temporar! daca ai 300 de id-uri nu mai poti sa dai add tu, dar altu poate intra pe tine! si dupa 350 (sau 400) id-uri iar poti da add
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.