Pentru abonati, mai e cum mai e, dar pentru cei care nu`s abonati... e RUPEE!!! Creca te sare de o 100 de euro, instalarea si alte alea...
sa inteleg si eu , ca sa ai parte de un tarif mai mic trebuie sa fii abonat la telefon fix de la ei , si astfel ai parte si de serviciul asta mai ieftin ca sa spun asa ?
Cam asa ceva. Dar daca eu stau pe varfu omu cum pot avea telefon rtc? Nicicum. Ideea DTH-ului e sa ai peste tot televiziune. Dolce e sortit esecului inca din start si va toca multi bani de la noi, abonatii (inca) romtelecomului.
Din cate stiu, reciver-ele de la Digi TV, Focus Sat etc., nu iti permit sa te uiti decat la un singur canal pe oricate televizoare (asta fara nicio modificare mai putin legala a aparatului), daca la Dolce TV nu va fi asa, cred ca vor avea un oarecare succes.
01 decembrie 2006, 22:29:46 • actualizat 01 decembrie 2006, 22:31:27 (1 ori)
E ca la Digi. Cablul din decodor intra in mufa euroscart. Nu se poate in niciun fel sa te uiti la programe diferite. Edit: se poate daca ai 2 decodoare, dar trebuie 2 smart carduri, deci 2 abonamente.
E ca la Digi. Cablul din decodor intra in mufa euroscart. Nu se poate in niciun fel sa te uiti la programe diferite. Edit: se poate daca ai 2 decodoare, dar trebuie 2 smart carduri, deci 2 abonamente.
o sa.mi pun dolce si va zic dupa cum e, al doilea reciver il primesti in rate pe 2 ani si costa in jur de 2 mil! ci ar putea pune lista celor 45 canale?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.