pentru ca si eu faceam asa ceva nah daca omu e fraier de ce sa nu profiti pana la urma urmei deca sa dau la lopata mai bine asa ce vrei sa zici ca tie ti.ar parea rau sa stai in fata pc 2 3 ore si sa scoti cate 300 d euro pe saptamana ti.ar parea rau fi serios
04 aprilie 2008, 20:10:29 • actualizat 04 aprilie 2008, 20:14:24 (3 ori)
Drix 31-03-2008 17:56:17
Am vazut pe eBay niste snipere misto, e ceva dubios, preturile sunt pana in 100 de dolari ? Sunt reale ? Eu sunt mort dupa snipere, si as lua fara sa stau pe ganduri Poate confirma cineva ca preturile sniperelor sunt reale
nu e pretul unei arme reale. e doar pt joaca. trage cu alice de plastic si este electrica o astfel de arma sau pe gaz(pistol) si nu cred ca pt aste iti trebe permis de port arma uite aici o mitraliera de aia sau un sniper iar dupa pret ce ai vazut tu e cam varza. pe la 200usd sunt niste jucarele de alea bune
01 octombrie 2008, 11:34:24 • actualizat 01 octombrie 2008, 11:35:19 (1 ori)
la inregistrare pe ebay ma tot intreaba daca sa downloadez ceva? asa trebuie sa fie sau...? am dat cancel...
da klax ,in mai s-au furat 200.000 euro din cardurile bancpost bine ca n-am avut 'norocul'
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
din ce vad este vorba de o licitatie care se va incheia peste 3zile si oricum nu cred ca trimite in romania, iar daca o va face costul va fi mai mare decat cel pt USA
eu astept acum o comanda de 110 GBP sper sa vina intacta
tot imi apare chestia asta uneori...
devine stresant... cum naiba se scapa de ea?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
08 septembrie 2009, 15:10:25 • actualizat 08 septembrie 2009, 15:13:18 (1 ori)
a cumparat cineva din USA? cum e cu vama ? si urgent ca expira licitatia....
ce am mai luat din uk si asia pana acum au venit tote repede. din uk vin intr-o saptamana doua, din asia cam intr-o luna.
din ce destinatii mai exotice ati luat si a venit fara surprize?
Nu cred ca platesti nimic la vama, nici din SUA. Eu am luat doar din Hong-Kong... fara nicio taxa.
SUA nu e hong kong...am mentionat si eu doar ca am luat din asia... (aici a se citi : din mai multe tari din asia).
Hotoman, la 100 $ cat ar veni vama?
@Cint nu iti recomand sa cumperi produse din state. Tot ce valoreaza peste 40 de dolari se percepe vama. Am inteles ca poate sa ajunga si la 75% din valoarea produsului. Mi-a povestit cineva care cumpara saptamanal chestii de pe ebay si daca nu ai pe cineva la posta care sa inchida ochii... sug la bani din tine de nu iti mai trebuie.
O intamplare nefericita a facut ca o camera de 800 lei sa ajunga cu vama la pretul dublu.
Chestia e ca si ei in SUA trebuie sa trimita produsul cu factura sa dovedeasca cu nu a fost furat si etc...
30 septembrie 2009, 20:02:18 • actualizat 30 septembrie 2009, 20:03:18 (1 ori)
vai ce era sa raman fara contul de ebay. mi se furase parola...acum vad de ce e bine sa ai parole diferite la ebay si paypal noroc ca m-au verificat telefonic. super tare. apas pe link cu phone... in 2 secunde incepe sa sune telefonul ,bine...cu necunoscut...dar totusi...foarte prompt ;;)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.