Actualizat aproape zilnic. In principiu, din cand in cand la zile festive (2ani de blog, 300 de postari, stuff like that) mai ofer spatiu publicitar free.
Prostii, nu exista asa ceva. Poate ca in cazul in care folosesti google adsense nu sunt acceptate articole despre PTC (te baneaza instant) insa eu nu folosesc google adsense. E treaba mea ce continut am pe blog, pot sa bag si poze xxx. Din miile de bloguri despre ptc pe blogspot n-am vazut niciunul cu probleme. Oricum ma mut pe host & domeniu dedicat, dar asa ca chestie, sa nu induceti lumea in eroare.
Mi-am luat domeniu care directioneaza pe vechea adresa a blogului meu (asa am vrut eu, cel putin pe moment) Ce trebuie sa fac/cer ca sa-mi apara numele articolelor in continuarea domeniului? Se pricepe careva? Macku.net
22 noiembrie 2010, 18:52:04 • actualizat 22 noiembrie 2010, 18:53:19 (1 ori)
McMaster 22-11-2010 11:12:54
Mi-am luat domeniu care directioneaza pe vechea adresa a blogului meu (asa am vrut eu, cel putin pe moment) Ce trebuie sa fac/cer ca sa-mi apara numele articolelor in continuarea domeniului? Se pricepe careva? Macku.net
Pai nu ai facut bine. Tu ai facut redirect catre pagina de blogger, dar vezi ca Blogger au propriile lor nameservere pe care va trebui sa iti treci domeniul din panoul de control a celui de la care l-ai cumparat. Vezi la setarile blogului, in sectiunea "Publicare" de unde vei face setarile necesare, iar ajutor gasesti aici: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=55373
@whiteboy Nu am cumparat si host, doar domeniu. @hotoman O fi mai bun, dar mie tare imi place de google si de toate serviciile care le ofera la un loc. @ov1d1u Multumesc.
@ov1d1u Probabil sunt eu prost, ca nu-mi merge. Domeniul eu il am de la mxhost. Si la nameservere (am 4 casute unde cel putin teoretic pot sa completez eu) trebuie sa bag ip-urile alea 4 din link-ul tau? Ca mie imi da eroare: {ns1=NameServer 216.239.32.21 should be in proper format} Si nu stiu ce sa-i fac.
Am rezolvat, foarte simplu trebuia sa fac un record CNAME cu ghs.google.com atata tot. Numai ca nu aveam acces la cpanel-ul avansat. Acum totul merge ok la http://www.macku.net
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.