Cine ma poate ajuta si pe mine? Imi apar tot felul de erori de genul bla bla...code eror 24,18,98 etc la navigarea pe wap si nu numai, poate ma lamureste si pe mine cineva cum le pot evita sau daca exista vreo pagina ceva unde sa am detalii despre fiecare eroare, de la ce apare, multz si va rog ajutati-ma care stiti ca ma dispera
Salut. In priimul rand sa va spun Sarbatori feriiciite si la multi ani
In al 2-lea rand va spun sa nu-mi maii dati warn pentru ca nu am folosit search, deoarece l-am folosit, si vreau alte informati decat cel care le-am gasit
Primi de Craciun un LG u8330, si vreau sa stiu si eu de el ce formate de muzica supoarta (din afara de mid. wav. mp3. si se pare ca nu pot baga opera mini pe el
Am si eu o problema cu jaful asta de telefon. .nu mai pot intra in meniul video. Am tras un 3gp si acum daca incerc sa intru in video se restarteaza. Am incercat si revenirea la setarile initiale . A sters pozele dar nu si 3gp.urile. .ce pot sa,i fac?
du-te la un service.sigur e de la soft.nu costa mult dar depinde cat de grava e situatia.iti zic din propie experienta,daca s-a stricat acum se va strica mult timp de acum in col0
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.