Aici vom discuta despre diverse diapozitive electronice : ce fac , cat costa , daca functioneaza etc!!!!!
SeriousSam
am gasit pe net niste dispozitive de genu asta de forma si marimea unui simplu pix , bruiaza semnalul gsm pe distanta de 20-40 m , si costa intre 100-250$
Pai nu recomand sa cumperi decat dupa ce "testeaza" altcineva , si....ce poti face la 20 - 30 de metrii
O sa rezolvam aceasta problema cu telecomanda , ca si sfat personal , daca nu esti "bazat" pe meserie nu ai sanse , dar exista solutie prin achizitionarea unui TV/Tuner AverMedia de la Caro cu cc 90 de lei si cu acest kit poti controla PC , (NT: Eu am si merge !)
am gasit pe net niste dispozitive de genu asta de forma si marimea unui simplu pix , bruiaza semnalul gsm pe distanta de 20-40 m , si costa intre 100-250$
Pai nu recomand sa cumperi decat dupa ce "testeaza" altcineva , si....ce poti face la 20 - 30 de metrii
super tare! vreau si un pix de ala
sunt f folosite aceste dispozitive in multe tari, dar cu o acoperire mai mare. de obicei unele sisteme de alarma bruiaza semnalele gsm si radio.
salut.am si eu o intrebare..cum fac sa alimentez un ventilator de pc de 12 v direct la priza 22o v??ce mi ar trebui si daca stiti ceva site uri utile.multumesc!!
In caz ca vreti sa stiti mai multe despre device-urile pe care le folositi (manual de utilizare, produsul la exterior si interior, ce norme respecta etc) introduce-ti codul pe acest site http://transition.fcc.gov/oet/ea/fccid/ si veti avea informatiile complete
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.