sunt curios daca stiti vreo solutie pentru a face c500le sa nu se mai incarce de la calculator... pentru ca nu vreau sa il pun la incarcat 5 minute cat transfer chestii si sa il scot... mi`e ca ii bateria aiurea...
@Mishulica: am dat search, nu am gasit ce imi trebuia, sper sa nu iau warn si pentru acest topic
26 octombrie 2006, 08:51:58 • actualizat 26 octombrie 2006, 08:52:49 (1 ori)
pai la viata ma refeream... stiu de la n-gage care cand eram la mare era pe post de ceea ce face muzica, jocuri, filme si net... si il bagam la incarcat de 10 ori pe zi... si dupa 2 saptamani s`a ales prafu. grav...
de ce nu ar face si spv`u la fel tinand cont ca are tot baterie li-ion
florinet4 25-10-2006 13:41:09
din registry HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 pt disable
eu il am de 2 ani, il incarc numai de la calculator sau in masina (se zice ca si incarcarea in masina dauneaza) si n-are nici pe dracu.. merge ca in prima zi.. deci sunt basme astea..
basme. si eu am ngage forjat 1an si ceva si acum ca mi.a venit boala pe spv ,tine iar 3 4 zile bateria. cand il foloseam tinea o zi
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
inca o mica intrebare... usb chargingu asta nu se referea si la incarcator? ca vad ca si ala e tot mini usb pe mine ma tine bateria o zi la facultate cat ma uit la 2 filme... si ma mai joc umpic... e ok?
btw, xbar 3 imi zice ca bateria e la 40% cand mai am o liniuta... e si asta ok?
usbfndrv nu gasesc... pana la built in am ajuns...
Nici io nu gasesc usbfndrv,da oricu io il incarc din usb zilnic si tine bateriabine,daca nu m-as juca la el mar tine si 2,3 zile doar cuy sms si cate un apel.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.