Mai pe mine ma enerveaza ca rusii acestia nu traduc tot site-ul in engleza...noutati in rusa...forum in rusa...tot in rusa (aproape) ACUM NU MAI EXISTA LINK-UL DE LOGARE SI/SAU INREGISTRARE! De ce oare
16 noiembrie 2006, 14:56:15 • actualizat 16 noiembrie 2006, 15:02:33 (1 ori)
Pai tu crezi ca eu mai fac ruseste la scoala (chiar sunt un elev silitor ). Voua va apare link-ul de loghare LATER EDIT: Acum am citit posturile de mai inainte ! Scuze
16 noiembrie 2006, 15:04:15 • actualizat 16 noiembrie 2006, 15:09:08 (1 ori)
da probabil fac curatenia de iarna ...ciudat azi noapte pe la 1 am facut un cont sa vad ce optiuni noi are mai bine lucrez pe pc la paginiile html,xhtml decat pe wen.ru dar asta e nu toti au pc.
Asta aici http://wen.ru/bn/ e un fel de top - counter , care ti-l faci tu. Pacat ca e doar in rusa! Yo mam inregistrat si are multe pe acolo! Meniul e ca la site! registerLoginmembriTop
Cum naiba se face sa apara linkurile din pagina colorate pe Sony Ericsson? Poate sa posteze cineva sintaxa exacta?Ca incepe sa ma enerveze treaba asta.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.