wen.ru
8 204 vizualizări
411 răspunsuri
Linkuri topic "wen.ru"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
13 mesaje
din 03/10/2006

Postati aici tot ce stiti despre crearea site-urilor si probleme sau intrebari in legatura cu wen.ru! Cum pot sa creez un meniu in pagina html si se poate face efect de mouseover in site-uri

Bun topic
Welcome to MobileWave!!! Si eu as vrea sa aflu daca se poate asa ceva
A incercat cineva
Eu tocmai lucrez la un site in wen.ru si mi-ar fi de folos aceste lucruri

Daca ati observat la wen.ru s-au mai adugat niste tipuri de fisiere cum ar fi: css. .xhtml .txt .js , etc. Daca tot exista topicul acesta lamuriti-ma la ce ajuta ele va rog!

MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006

In cele tip css de obice sunt scripturi cu privire la culori, in js se introduc java script, etc

Si daca are css se pot creea meniuri in stanga pagini asa cu mouseover sau nunumai

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri

Pe sonyericssonul meu nu prea merg pagini din astea.Am creat eu,dar da eroare de comunicatii
Sau downloadeaza toata pagina in loc s-o afiseze

Cum pot sa fac sa accesez o pagina in felul urmator: ex: http://sitexyzz.wen.ru/info in loc de http://sitexyzz.wen.ru/info.html

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri

Asa ceva nu merge,poate daca creezi folder info si pui inauntrul folderului o singura pagina /index.html
Nu am testat.
Nu am testat.

dar la siteurile "astea mari" oare cum merge

MW Liker
54 mesaje
din 25/10/2005

asta fac si eu acum, incerc sa aflu cum se face un meniu in prima pagina dar nu gasesc deloc, poate cineva mai intelept sa ne ajute? Hai ca mai devreme pe nus care topic va bateati cu pumnii in piept!
KingLestat

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri

wexplorer-align-paste after si alegi din lista(text,link,imagine)
In josul editorului ai optiunea ADD,poti creea pagini noi,foldere,etc.
In josul editorului ai optiunea ADD,poti creea pagini noi,foldere,etc.

MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri

Mai e cineva care nu poate sa-si editeze paginile html?...la mine daca dau edit imi apare"cererea dvs nu poate fi procesata,daca problema persista contactati serviciul clienti".......la cele in wml nu e nici o probl...

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri

La mine merge,dar iar a bagat portocala acel WML SPLITTER nenorocit,imi face split dupa 5 randuri

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Cum pot pune ca o pagina html sa apara direct in prima pagina in loc de wml ?
.

MW Addicted
7607 mesaje
din 26/01/2006
36 aprecieri

Simplu.Creezi pagina /index.html si dupa aia poti sterge /index.wml in ordinea asta.
Înapoi la Situri diverse
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.