Daca ai uitat parola cartelei de memorie, ai nevoie de un adaptor miniSD si de un telefon Nokia N73. Acesta are optiune de stergere a parolei necunoscute. Mai multe detalii aici.
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar. [img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
buna, am si eu o problema, acum cateva zile mi am actualizat softu la un tel nokia 701, iar cand il deschid imi cere un cod de siguranta pe care nu l'am avut setat vreodata.am incercat cu 12345 dar nu merge imi da eroare.
buna, am si eu o problema, acum cateva zile mi am actualizat softu la un tel nokia 701, iar cand il deschid imi cere un cod de siguranta pe care nu l'am avut setat vreodata.am incercat cu 12345 dar nu merge imi da eroare.
Vezi ce e mentionat in manual sau incerca cu 0. (0000) Succes!
Am patit la fel cu Nokia E66, dupa update aveam cod de securitate, nu accepta nici unul. Chiar am citit codul din memoria lui care era 12345 si desigur neacceptat. Am reusit sa il fac cu Phoenix prin Dead USB. Poti incerca tot cu Nokia PC Suite sa reinstalezi ultima versiune a softului (la verificare pt firmware nou va spune ca deja este instalat ultimul si poti alege reinstalarea), recomand sa o faci pe alt pc .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.