CD Players
352 vizualizări
11 răspunsuri
Linkuri topic "CD Players"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006

Tie iti place sa deschizi topicuri fara niciun folos
Scuze de offtopic

Pai nu e fara folos mai, am vazut ca nu e pe forum asa tip de topic!

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005

hai sa nu fim carcotasi. eu zic ca e totusi un topic bun. eu, de exemplu, voiam acum ceva timp sa-mi iau un cd cu mp3 player. cel mai mult imi suradea unul din metro. un watson. are cuneva asa ceva? cum se aude, cat tine bateria?
winners never quit, quitters never win

Nu ti-as recomanda din Metro, deoarece si-a luat un coleg din Metro si dupa o saptamana a gasit CD Player-ul cu 20 RON mai ieftin in alt magazin
Ia-l si tu de alt-undeva!

MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri

De care cd playere?Portabile sau fixe?
Cele portabile nu sunt prea excelente,faceti un test,puneti un cd cu mp3 si mergeti cu el prin oras,sa vedeti daca nu va sare cd-ul,poate sa aiba si mega antigravitationala,e vrajeala!
Note: Posts were merged
Cele portabile nu sunt prea excelente,faceti un test,puneti un cd cu mp3 si mergeti cu el prin oras,sa vedeti daca nu va sare cd-ul,poate sa aiba si mega antigravitationala,e vrajeala!
Note: Posts were merged

Aici se discuta in general despre CD Players, deci despre toate tipurile

MW Lurker
227 mesaje
din 11/12/2005
1 aprecieri
18 octombrie 2006, 16:48:45 • actualizat 18 octombrie 2006, 16:57:00 (1 ori)
@Termo, poate ca unele sunt bune... Dar costa !
Deci mai bun e un computer ca-ti poate reda orice (player fix)...

MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
18 octombrie 2006, 17:06:57
Termo, nu e adevarat, eu am avut un discman Panasonic; avea pe setarea de redare high quality un buffer de 15 secunde....in alea 15 secunde puteai face orice cu el, si nu se oprea. Daca il dadeai pe low quality, bufferul crestea pana la 40 de secunde. Nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi sara discul, sau asa ceva!

Si cu bateriile cum e? Cat tin? De care trebe

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005

acum am 3 playere de muzica portabile: mp3 ayerul meu "de suflet"- iRiver, un cd-mp3 player philips si noul meu pda cu card de 2GB. dintre toate iriverul se aude cel mai bine, philipsuul tinne cel mai mult bateria (vreo 20-30 de ore cu o pereche de AA de 2500Mah),iar PDA-ul memoria cea mai mare. de ce oare nu exista nimic perfect?
winners never quit, quitters never win

MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri

Eu am avut un cd player neportabil sony,avea un afisaj pe leduri albe inclusiv numerele,era super cd playeru,dar din cauza ca era uzat foarte mult era bun de aruncat.
Si am mai avut un cd-mp3-vcd portabil,dar era o firma fara renume,halea bateriile in 2 ore
Si am mai avut un cd-mp3-vcd portabil,dar era o firma fara renume,halea bateriile in 2 ore
Înapoi la Gadgets
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.