iPod-uri
2 851 vizualizări
74 răspunsuri
Linkuri topic "iPod-uri"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

iPod Touch aka iPhone, nu ? 1100 lei ? Chilipir curat... Mai ziceti voi ca e de fite etc. Da, daca costa vreo 2000 lei chiar era de fite dar altfel...
.

MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005

tot de fite ramane,indiferent...parerea mea...

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Are Mac OS X, asta nu e LG Prada.

.

MW Luver
192 mesaje
din 24/09/2007
16 aprilie 2008, 17:55:48
iPod Touch este cel mai "tare" iPod , si display mare , Mac os X,UltraSlim,tehnologie tocuhscreen avansata, ce mai puteti sa cereti la doar 1100 ron ?

MW Veteran
682 mesaje
din 09/07/2007

A testat cineva linux-ul ala pt ipoade? Merg si pe nano joacele??

MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
18 aprilie 2008, 00:14:10
Fericitul posesor al unui Ipod Touch 16 GB cam de 2 luni de zile.
Videoclipuri, filme, muzica, poze ... poti sa iti pui ce vrei.
Jocuri nu am vazut sa mearga pe touch, numai daca iti faci jailbreak.
Browserul Safari nu l-am putut folosi in Iasi deoarece nu stiu exact unde sunt puncte wi-fi in oras. Stie cineva ?!
Nu ca as avea mare nevoie, dar sa vad si eu cum merge ...
Super chestia asta cu touchscreen-ul :yes:
Videoclipuri, filme, muzica, poze ... poti sa iti pui ce vrei.
Jocuri nu am vazut sa mearga pe touch, numai daca iti faci jailbreak.
Browserul Safari nu l-am putut folosi in Iasi deoarece nu stiu exact unde sunt puncte wi-fi in oras. Stie cineva ?!

Super chestia asta cu touchscreen-ul :yes:
It's me bitches ...

MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
04 iunie 2008, 04:31:46
mi`am tras si eu un ipod touch de 8 GB .. e SUPER TARE ..
Johny , pana nu folosesti safari-ul nu te indragostesti complet de ipodul tau
.. .zoomul cu degetele ( exact ca in reclama, tragi de imagine ) e superb ! ..
altceva ce mai poate sa faca ? in afara de ce are in el?
Johny , pana nu folosesti safari-ul nu te indragostesti complet de ipodul tau

altceva ce mai poate sa faca ? in afara de ce are in el?

MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
04 iunie 2008, 18:07:34
Daca ii faci jailbreak poti sa instalezi aproape orice pe el. Chiar si jocuri.
Ai reusit sa intri pe net prin safari? Eu am avut maxim 2 liniute odata
Ai reusit sa intri pe net prin safari? Eu am avut maxim 2 liniute odata

It's me bitches ...

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
28 mai 2009, 21:33:20
Ipod Elton John
Se stie despre Elton John ca este preocupat in mod constant de actiunile caritabile si de strangerile de fonduri pentru cauze nobile.
Fundatia sa, "Elton John AIDS Foundation" strange bani pentru a finanta cercetarea in domeniul SIDA. Artistul a gasit un mod interesant de a obtine acesti bani: el va lansa o versiune de Ipod, de lux, intr-un tiraj limitat la 1000 de exemplare.
Micul tonomat personal va fi incrustat cu cristale Swarovski, iar pe spatele fiecarui exemplar este gravata semnatura artistului.
Linia de Ipod-uri personalizate se va chema "Starburst", dupa modelul in care sunt aranjate cristalele pe fata fiecarui exemplar, iar pretul la care cineva va putea achizitiona o bucata este de 450 Euro.
Cum este cunoscut faptul ca Ipod-ul este un gadget nelipsit din arsenalul multor vedete, este de asteptat ca tirajul sa se epuizeze rapid, multe staruri vrand sa se laude cu un accesoriu cool, sa aiba autograful lui Elton John si, de ce nu, sa inlocuiasca vechile modele din dotare, facand si o fapta buna in acelasi timp.
Un reprezentant al artistului a declarat: "Elton nu-si pune semnatura pe un lucru asa usor, dar asta se potriveste foarte bine cu el. Este extravagant, exact ca el".
Se stie despre Elton John ca este preocupat in mod constant de actiunile caritabile si de strangerile de fonduri pentru cauze nobile.
Fundatia sa, "Elton John AIDS Foundation" strange bani pentru a finanta cercetarea in domeniul SIDA. Artistul a gasit un mod interesant de a obtine acesti bani: el va lansa o versiune de Ipod, de lux, intr-un tiraj limitat la 1000 de exemplare.
Micul tonomat personal va fi incrustat cu cristale Swarovski, iar pe spatele fiecarui exemplar este gravata semnatura artistului.
Linia de Ipod-uri personalizate se va chema "Starburst", dupa modelul in care sunt aranjate cristalele pe fata fiecarui exemplar, iar pretul la care cineva va putea achizitiona o bucata este de 450 Euro.
Cum este cunoscut faptul ca Ipod-ul este un gadget nelipsit din arsenalul multor vedete, este de asteptat ca tirajul sa se epuizeze rapid, multe staruri vrand sa se laude cu un accesoriu cool, sa aiba autograful lui Elton John si, de ce nu, sa inlocuiasca vechile modele din dotare, facand si o fapta buna in acelasi timp.
Un reprezentant al artistului a declarat: "Elton nu-si pune semnatura pe un lucru asa usor, dar asta se potriveste foarte bine cu el. Este extravagant, exact ca el".

MW Addicted
899 mesaje
din 15/07/2005
09 noiembrie 2009, 11:44:45 • actualizat 09 noiembrie 2009, 11:45:56 (1 ori)
Daca a avut sau are cineva un Ipod shuffle il rog sa imi lase un mesaj privat, am nevoie de niste detalii.

theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
28 martie 2010, 00:07:12
Nu are
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0
06 aprilie 2010, 23:18:01
cum fac diferenta intre un ipod touch original si o clona?
?

06 aprilie 2010, 23:34:33
mda.. m-am lamurit singur.
poate e de folos si altora

theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
Înapoi la Playere MultiMedia
Topicuri similare
›

annaboo
acum 15 ani
2
361 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.