niste carti puse de mine : Hassel, Sven - 01 Legiunea blestematilor cod:68389 Nancy Kress - Luna Probabilistica cod:68388 Cunningham, Michael - Orele cod:68387 John Brunner - Victimele novei cod:68386 Asimov - Soarele gol cod:68385 Hermann Hesse - Calatoria spre Soare-Rasare cod:68384 Razboiul stelelor 1 - Din aventurile lui Luke Skywalker cod:68382 Herbert, Frank - Pandora 1 - Incidentul Iisus cod:68381 Brown, Dan - Fortareata Digitala cod:68380 Clarke, Arthur C - Odiseea spatiala 2061 cod:68273 Fielding, Helen - Jurnalul lui Bridget Jones cod:68272 si mai sunt cateva de Clarke, Arthur C , le gasiti pe acolo la sectiunea NEW , lectura placuta
<!-- Start ip2location.com Link --> <IFRAME SRC="http://www.ip2location.com/ib1/" WIDTH="402" HEIGHT="84" MARGINWIDTH="1" SCROLLING="no" FRAMEBORDER="0"></IFRAME><!-- End ip2location.com Link -->
20 iulie 2007, 22:24:50 • actualizat 20 iulie 2007, 22:53:30 (1 ori)
Sven Hassel - Camarazi de front CODE:68470 Sven Hassel - General SS CODE:68471 Sven Hassel - Imperiul iadului CODE:68472 Sven Hassel - Moarte și viscol CODE:68473 Sven Hassel - Drum sângeros către moarte CODE:68474 Sven Hassel - Batalion de mars CODE:68475
Pt vampirul,am cautat Karl May si n-am gasit nimic in romana,sorry.
Tin sa-i multumesc lui Charisteas si andreeyn ca mai contribuie pe acest topic.
+ cartile care le pun eu aici,in mare parte nu le am pe PC,ci le scot de pe DC asa ca nu poate fi vorba de "ce ai" ci de ce fac rost. + va rog sa nu mai postati cereri de genul "tot ce ai de..." Ce ma fac daca e vorba de unu' prolific ca Issac Asimov? E de preferat sa puneti un titlu,si asa ma indoiesc ca o sa cititi tot ce va pun eu acolo,deci e munca in zadar + parca mai era ceva dar am uitat... Mersi de intelegere si Lectura Placuta!
Stiu ca am citit-o cand eram mai mic, si sunt mai multe carti pe tema asta. tot din ciclul asta face parte si Soarele Gol. Sa vad ce timp am azi,sunt destul de ocupat cu avansarea in cariera. sper totusi pana diseara pe la 22 sa fie pusa.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.