15 august 2009, 11:50:54 • actualizat 15 august 2009, 11:51:41 (1 ori)
recomand Sidney Sheldon-Chipul fara masca.Am mai gasit de aceeasi autoare Conspiratia 2.Primul volum nu il are nimenî?Sau alte carti de aceeasi autoare!
ceva de janet dailey (calder saga's)are cineva ? Am cautat de am innebunit. Nu am gasit nimic pentru aplicatie (oare nu au din cauza drepturilor de autor?).
16 august 2009, 22:49:57 • actualizat 16 august 2009, 23:14:17 (3 ori)
VaLy 16-08-2009 07:19:26
este versiunea pentru modelul tau Luat de pe site?
multumesc de raspuns. nu prevad acolo multe versiuni...e blackbery android si unele pt java mobile, am luat java mobile pt ca nu vad nicaieri platforma windows mobile...am luat de pe site de la ei da dar totusi nu ma lasa sa rulez. A mai patit cineva? trebuie cititor RSS instalat pe tel? sau aia e alta mancare de peste?
apicatia în sine are un motor de cautare ce acceseaza siteul unde sunt urcate cartiile.Selectezi lb.romana si te apuci de cautat.Mai este optiunea de afisare pe categorii(genul povestirii),cat si hot si new.Am vazut,o gramada in lb.romana.Eu sunt la a doua carte(doar la servici citesc) Virusul de Sidney Seldhon
17 august 2009, 18:05:48 • actualizat 17 august 2009, 18:06:34 (1 ori)
Asa e,pacat ca am rezolutie mica la w810i,dar cei ce au un 240x320 pixelli la telefon altfel citesc.La aplicatie ar fi bine sa implementeze optiunea landscape mode.Ar fi foarte bine
Este si pt Wm atat timp cat merge pe blackberry...cred ca are jbed versiune pe pocket meu...nu-mi dau seama. Multumesc pt ajutor...totusi raman deschis la sfaturi
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.