28 octombrie 2009, 17:30:53 • actualizat 28 octombrie 2009, 17:31:42 (1 ori)
dupa primul fisier downloadat adik: "R26_U_83.28.38.04.01P_LP0039_DRM0103_JPGE_R26VFV980_04_SE6023BXXF4025_1FF.rar" la celelalte imi cere sa bag parola si username si nu vad celelalte 2 parti: R26_U_83.38.xx_lang0039_drm0101_reflash.shx si V980-Core_UCV975EMEAR26037.hs) din cate am citit in pasii resoftarii iti trebuiesc astea 3 "bucati".... se poate sa ma ajutati din nou?
O intrebare (care nu are 100% legatura cu topicul, insa): Motorola V980 suporta multitasking? Pot fi rulate mai multe aplicatii simultan? Daca da, cam cate?
Ovidiu,ai pus mana in viata ta pe vre-un Motorola ? Daca nu,nici nu te sfatuiesc,ei bine,si navigarea in meniu are un lag ... foarte mare,de browser nu mai zic...Se misca jalnic,nu cred ca au multitasking,si nici nu cred ca ar fi o idee prea buna sa aiba la halul in care se misca.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Nu prea am lucrat eu cu Motorola, dar ma gandeam ca poate scap de bucata asta de rahat numita Nokia N73 Mi-a vandut cineva un V980 ca avea nevoie urgent de bani si acum ezitam daca sa i-l dau lui taica-meu sau sa il tin pentru mine
N73 e telefon bun,si e "racheta" pe langa Motorola,orice ai face,nu iti lua Motorola.Daca totusi vrei un motorola,ia-ti un Droid ... Android OS,si te-ai scos.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Oricum, dupa cum spuneam, telefonul il am deja (l-am luat la un pret de nimic) doar ca nu am incarcator la el si nu am putut sa il testez. Daca e asa cum zici tu, inseamna ca il dau tatalui meu si pastrez N73-ul. Oricum m-am lecuit de Nokia, sper sa imi pot cumpara un Sony Ericsson ASAP. I miss my W880i.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.