Vreau să stiu dacă e posibil să sterg sau să înlocuiesc acel no calendar entries for today,există o metodă sau ceva?
spvc100 10-10-2012 06:26:55
Man! Nu trebuie nici un hack ptr.activ desktop! E o optiune ce vei gasi in toate modelele de nokia s60. Poti sa-l inchizi si nu va aparea nimic pe display, poti aranja ce aplicatii/5bucati icoane sa apara, si ce activ plug-ins sa apara pe display.
merge 100% sa pun firmware nou cu phoenix?!Am un N73 face poze dar nu le salveaza nicaieri,mai nou a aparut si problema cu microfonul.Am incercat cu nokia software update dar are ultima versiune aparuta si daca incerc o reinstalare da eroare ceva de genu usb hub si ...nu mai stiu ce
Salut, am si eu aceeasi problema - nu-mi mai saleveaza pozele. E destul de naspa pt. ca il foloseam pe post de camera foto cand aveam nevoie de macro. Are card de 2gb din care ocupati sunt cam 1,5. Sa fie asta problema? In bucuresti undeva de unde sa iau si eu o baterie originala pt. el... gasesc? Ca am baterie chinezeasca si e pur si simplu praf.
nu-mi mai saleveaza pozele. E destul de naspa pt. ca il foloseam pe post de camera foto cand aveam nevoie de macro. Are card de 2gb din care ocupati sunt cam 1,5. Sa fie asta problema?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.