Raoul,eu am intrat cu un z710 si am luat un mp3 de 8 mega fara probleme,dar nu aveam nelimitatul,m-a taxat cu 4 centi/minut. la viteza e comparabil cu wapul orange,dar stau intr-o zona fara semnal ca lumea.
Deci pana la urma cum merge? ca am citit mai in urma si cica luam teapa,ziceti si voi care aveti ,cum merge,ce viteza ,ca maine vreau sa imi iau cablu si sa stiu daca il mai iau! ca prin topicul asta ,ba unu zice ca merge bine,ba altu ca luam teapa! ??
Mai da ce "net nelimitat" da astia de la zapp,te rupe cu 5kb/s ! ce panarama,ma face sa rad! Mai bine merge asta de la portocalii. Daca stiam asa nici nu mai luam cablu .
Nou!pt cei care au internet nelimitat de la zapp si nu sunt mulțumiți de viteza: puteți face o reclamație scrisă,o depuneți la magazinul zapp din orașul vostru si așteptați.ei vor să mărească viteza internetului dar pt asta trebuie să aibă cât mai multe reclamații.Vă spun asta din surse sigure. (Fie vorba între noi,cei care au viteză bună,nu ar vrea să o aibă si mai bună? o reclamație mică pt zapp,o viteză mare pt utilizatori )
Pai eu cu semnal full ,aseara la ora 21 mergea cu 0,8-1kb/s cu tot cu turbo al lor,ce internet nelimitat e asta?ce-a mai mare teapa! O data am prins si eu 10kb/s.si in plus cam in 5sec.daca nu detecteaza nici o activitate ,se deconecteaza(la mine) De upload nici nu vorbesc ca am incercat si a trimis 200kb dupa aia nu imi mai facea legatura dial-up a trebuit sa instalez driverele din nou!
Asa am auzit si eu la cineva care are Zapp, cica merge SUPER PROST si se deconecteaza din 5 in 5 minute...Nu stiu care`i faza, ca n`am mai cerut detalii... p.s. luni, am ADSL
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.