25 septembrie 2006, 14:43:09 • actualizat 25 septembrie 2006, 15:01:05 (1 ori)
calc 25-09-2006 14:20:27
Pai la viteza asta nu e asa grozav, eu am prins cu Orange 20 Kb/s.
KB sau Kb? 1 KB (kilo bytes) = 8 Kb (kilo biti). Si.. tu compari wap-ul cu Internetul Zapp. Nu uita ca internetul de la zapp e full internet, adica nu are nici un port blocat.. poti folosi pop3, ftp, http, etc. Asta toate la 9$.. pe cand la Orange oferta de full internet e vreo 80$/luna
27 septembrie 2006, 00:32:18 • actualizat 27 septembrie 2006, 00:34:48 (1 ori)
Na gata, nu mai continuati cu offtopicul
@Cracku, ai incercat sa folosesti microfonul via Skype sau Yahoo Messenger sau MSN Messenger? Daca da, cum e transmisia voice? E ok sau cu intreruperi?
..oferta de net e OK... 9 usd pt internet fara limitare la porturi + minim 20kbps ..fata de wap de la Orange....ma bag..mai ales la cati nervi am ca pe wap nu pot face download peste 3 mb sau ca are 1kbps uneori
..partea mai naspa e ca n-au telefoane are sa ma atraga..cel la 9usd ajunge...si cu cine sa vorbesc eu 600 minute vad eu!!!
M-AM GANDIT PUTIN...SIIII... ati calculat costul investitiei + ab lunar (mai ales daca esti nou in zapp) si cel mai bun semnal pt net cica il are modelul ala ieftin cu big antena ...acum oferta pare palida in comparatie cu clicknet express de 15euro (1mbps!!!!256kbps upload)...si la asta totul e gratis(aparat+conectare)...iar viteza..luminii
...avantaj este doar ca la zapp ai internet mobil..dar daca vrei pe pc de acasa nu faci mare branza...
..insa daca esti client fidel Orange cu smartphone + minute incluse...renunti la minute pt 10-20kbps EU NU
@Cracku, ai incercat sa folosesti microfonul via Skype sau Yahoo Messenger sau MSN Messenger? Daca da, cum e transmisia voice? E ok sau cu intreruperi?
inca nu am incercat!!! nu prea am timp, lucrez la un site in timpul liber! ... si nu am inca microfon
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.