19 iunie 2010, 15:13:29 • actualizat 19 iunie 2010, 15:14:00 (1 ori)
Eu zic sa te mai informezi. Nu e trafic nelimitat.
30 de zile Traficul peste 1 GB este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps. Opțiunea este valabilă 30 de zile de la achizitionare.
120 de zile
Traficul peste 1,5 GB/luna este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea ințială (de până la 2,4 Mbps / 3,6 Mbps) în următoarea lună calendaristică. Opțiunea este valabilă 120 de zile de la achizitionare.
19 iunie 2010, 15:18:21 • actualizat 19 iunie 2010, 15:24:55 (1 ori)
@spvc100 la tine apare semnal full EVDO si chiar nu am nici un dubiu in a nu fi asa. Doar ca asta nu e o tehnologie pt. telefoanele mobile,adica iti poti lua un modem sau un tel cu EVDO si sa te bucuri de internet pe PC prin intermediul acestora.
parintily 19-06-2010 08:38:53
La "oficial" terifele sunt: 1 zi = 2 euro; 1 luna = 9 euro; 4 luni = 27 euro. Cartele de reincarcare poti sa-ti iei de la Germanos. Exista si varianta sa cumperi credit de la "baietii" de pe net. Da` nu poti sti ce incredere sa ai! E alegerea ta. Eu mi-am facut abonament la ei: tel + modem (Zapp E@sy 910i) si sunt multumit.
De ce sa n-ai incredere in rnautamam? Eu nu mi-am luat teapa niciodata si mereu am avut credit garla. Acum am 200 de euro (ma rog,de fapt 199 ) ). Si zic altii ca nu e bun Zappu,si ei se zgarcesc si pt 2-3 euro
PS ce abonament ai impreuna cu telefonul E@SY? Tot Z910 am si eu dar pe prepay prin eGeneration,una dintre cele mai bune oferte cred.
19 iunie 2010, 15:43:54 • actualizat 19 iunie 2010, 15:46:48 (1 ori)
Ramine pe luni, i-mi iau o cartela reincarcabila cu 40si ceva lei, de nu o sa am semnal in sat, o sa-l folosesc in oras mare pieredere nu e... z910i nu vreau.Un telefon nasol ,nu are nici macar camera, si dupa cum am inteles e cu sistem inchis, deci mucles aplicatii.Acasa am romtelecom+router wifi, deci numai pentru mobilitate caut o alternativa. De cind nu mai e orange wap, nu mai pot comunica cu lumea de pe araturi Plus ca am citeva telefoane care stau degeaba in sertar. limitarea de viteza nu ma deranjeaza.De vreme ce o sa am trafic nelimitat cu peste 100kb/sec e perfect.Nu descarc nimic, maximum il folosesc pentru browsing si pentru webcam.
limitarea de viteza nu ma deranjeaza.De vreme ce o sa am trafic nelimitat cu peste 100kb/sec e perfect.Nu descarc nimic, maximum il folosesc pentru browsing si pentru webcam.
Pai daca nu descarci nimic e posibil ca nici sa nu-ti scada viteza,adica sa te incadrezi in traficul care este inclus la viteza maxima. Oricum in cel mai rau caz o sa ai viteza mai mica,traficul insa e nelimitat,cum spunea si @info,nu vei plati nimic in plus. Deci nelimitat,nu te lua dupa toti nepriceputii de pe forum.
19 iunie 2010, 16:19:06 • actualizat 19 iunie 2010, 16:25:40 (4 ori)
Oricum in cel mai rau caz o sa ai viteza mai mica,traficul insa e nelimitat,cum spunea si @info,nu vei plati nimic in plus. Deci nelimitat,nu te lua dupa toti nepriceputii
Eu zic sa-ti controlezi limbajul, stim foarte bine ca esti pararel cu ce se discuta pe forumul asta asa ca nu mai incerca sa te dai destept aici. A si nu mai pupa atat de mul fund zapp-ul in fund. Te lauzi ca ai 200 de $, asa si ce ne intereseaza asta pe noi ? Mai bine ai dona din banii ai, sunt atatea numere la care poti dona.
@spvc100 vezi tu asa sunt toate ofertele puse sa insele lumea cum o face zapp si pupincuristii lor.
Nu te supara Raoul dar te contrazic. Numai atunci e scris viteza in Kbps cind e ridicol de mic, si sa nu arate rau l, ca de exemplu "19 kb/sec".Vezi daca e peste 100 kb/sec nu mai incearca sa musamalizeze cu cifre in Kbps Dar am sa-l incerc, prea mult nu e de pierdut. PS.Cu orange wap GPRS aveam viteza de dwl. cca 19-20kb/sec cu opera 8.65/nokia n73
Copil batut in cap invata sa citesti http://www.zapp.ro/magazin-online/oferte-zapp/cartela-sim-3g-2-luni-internet-nelimitat-discount-16-ron/ scrie clar pe site Internet nelimitat ! Nu viteza limitata. Cei care nu se pricep bine zic "wow uite ce internet au astia" cand defapt este o mare magarie. Am avut internet prin evdo (abonamnet) functioneaza ca naiba prinzi 60 kB/s cand ei trebuie sa-ti ofere 300kB/s cand iti dau o banda de 2.4 Mbps.
PS ce abonament ai impreuna cu telefonul E@SY? Tot Z910 am si eu dar pe prepay prin eGeneration,una dintre cele mai bune oferte cred.
Note: Posts were merged
10,71 euro/luna: - 2000 min + 2000 sms in reta, - 1000 min +1000 sms spre messenger - 20 min spre mobile + 40 min spre fix - 1,5 Giga download cu viteza 3,1 Mb/s apoi limitare la 128 kb/s
@parintily si eu am cu 10 euro pe luna dar mi-i retrage din credit,deci nu platesc factura lunar. In momentul de fata sunt asigurat pe vreo 20 de luni. Si mai e ceva spre deosebire de tine,eu am Zapp buzz 5000 nu 1000. Deci 5000 de minute in retea,5000 catre messenger si 5000 de mesaje in retea si tot atatea catre messenger,iar minute 50 nationale si INTERNATIONALE si 100 catre fix.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.