lunacrystal, unde ai citit tu ca e nelimitat tu nu-ti dai seama ce ar insemna asta! ganditi inainte sa afirmati ceva. tu n-ai ecat sa-i dai 5 euroi sa-ti zica numele programului care inca nu e lansat si se gaseste free pe google.
Nu dau, pentru ca asa cum am zis ca voi afla rapid numele programului, iata l-am aflat deja, si chiar este nelimitat. Tare ar fii faza sa fii aflat de alt program care face accelasi lucru. )
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Ce eu sunt mai fraier sa il zic, mai ales gratis ? Nici macar pentru bani nu l-as zice, ce sa fac cu 5 euro, cand pot vorbii intr-o singura zii de mai mult de 5 euro.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.