Stiati ca si in Romania se poate vorbi gratuit? Pe fix,ai o limita de minute/apel .Apelurile sunt nelimitate .Pe mobil ,poti suna gratuit din cand in cand (depinde cate puncte acumulezi pentru convorbiri) .In celelalte state ale lumii vorbesti cel putin 8 minute,dupa care resuni. Programul se lanseaza anul viitor ,pe plan international si promite sa intreaca Skype-ul.
Vreti programul? Cel putin 5 utilizatori vor plati 5E (cartela de reincarcare Cosmote). Daca nu crezi,lasa-mi nr. de fix in PM si te sun!
seamana a bisnitarie toata treaba asta. oricum programul este free deci nu ai dreptul de a cere bani pe el. si oricum peste un timp tot se afla de acel program
lk1, aici ti-ai gasit sa faci bani? ce zici tu acolo nu e ceva nou. asa era si cu programul voip. acumulezi dolarei daca esti primul din lista unui nou utilizator. nu vezi tu 5$ in veci! )
Ba eu zic sa nu zici la nimeni pentru doar 5 euro, te-ai gandit cati bani poti/pot economisii altii cu programul asta ? Si te-ai gandit ca s-ar putea sa nu mai mearga daca spui la altii de el ? Eu oricum il voi gasii.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.