Atunci mosule nu te superi daca ma duc si eu pe euforia si fac polemica,nu?probabil o sa le placa si lor...
Topicul euforia..sa nu se inteleaga altceva.
Note: Posts were merged
Hifi-project.net
1 403 vizualizări
95 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Hifi-project.net"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
202 mesaje
din 01/04/2006

Niciodata sa nu incerci sa fii ceva ce nu esti!

Flower Power
2603 mesaje
din 04/09/2005
13 aprecieri

Ok suficient cu off /topicul, se va inchide cand vom considera inutilitatea lui

MW Lurker
202 mesaje
din 01/04/2006

Dap..pana la urma e un fenomen normal,poate in viitor postati si adrese de muzica aici.multumesc pentru intelegere.
Niciodata sa nu incerci sa fii ceva ce nu esti!

MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
04 august 2006, 13:05:53
cum adica sa se posteze adrese de muzica aici? pai nu vad ce legatura are cu titlul topicului .. in orice caz am observat ca deja lucrurile au luat-o razna pe acest topic si cred ca e cazul sa fie inchis daca nu postati civilizat si in aria acestui topic. deci ... ori postati cu seriozitate, ori se va inchide.
* din cate stiu eu, se doreste a se termina cu aceasta propaganda a site-urilor proprii. aveti topic in care va postati site-ul personal si atat..
* din cate stiu eu, se doreste a se termina cu aceasta propaganda a site-urilor proprii. aveti topic in care va postati site-ul personal si atat..

MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005

Mai bine stergeti topicul asta.Oricum interesul vostru a fost acel link,catre discutia lui kiss cu zoltan.Daca hifi a ajuns sa deranjeze chiar in halul asta,atunci inchideti topicul si luati-va o piatra de pe suflet.Cat despre calin...te cam depasesc studiile mai baiatule!

MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006

Va rog din start sa ma scuzati pentru offtopic,dar trebuie sa lamuresc ceva cu Regele.
Omule,eu pe Euforia aveam niku Barosanu si tu intr-o zi cu soare ai inceput sa ma injuri pe motiv*fiti atenti*ca "De ce scri asa de greu,ca si eu am D500 si eu scriu mai repede".Acuma motivu pentru care am scris mesaju asta aici si nu pe Pm:Hotarati voi ce om e "Regele"
Asa nu se face,pe un motiv tampit sa incepi sa injuri pe cineva.Mie mi-ar fi rusine
Rog pe toti userii Mw sa imi scuze offtopicu
Omule,eu pe Euforia aveam niku Barosanu si tu intr-o zi cu soare ai inceput sa ma injuri pe motiv*fiti atenti*ca "De ce scri asa de greu,ca si eu am D500 si eu scriu mai repede".Acuma motivu pentru care am scris mesaju asta aici si nu pe Pm:Hotarati voi ce om e "Regele"
Asa nu se face,pe un motiv tampit sa incepi sa injuri pe cineva.Mie mi-ar fi rusine

Rog pe toti userii Mw sa imi scuze offtopicu
Înapoi la Portaluri WAP/Web
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.