Prietene lasa-ma cu replicile astea intreaba-l pe @NFS, este/era un user pe forum care avea o firma de internet, avea provideri UPC si RTC din cate am inteles de la el. Nu e usor sa ti cateva sute sau chiar mii de utilizatori daca nu ai in spate 2-3 provideri mari ca de exemplu UPC, RTC si RDS.
Daca sunt false atunci demonstreaza-mi ca e asa cum zici tu, daca esti in stare si arata-mi o companie de cartier care trage internet prin satelit, unde costul 30Mbps este foarte ridicat. Daca tot te dai cunoscator hai sa facem o comparatie. Tu platesti 30-40 lei providerului, excludem reteau metropolitana, ne referim strict la internetul pur. Ce banda iti ofera providerul ? Probabil in jur de 50 Mbps nu? Ok in contract scrie ca ai viteza de 50Mbps, dintre care doar 3Mbps pe extern iar la clicknet tot cu 30-40 lei ai in tara si afara aceasi viteza.
Unii dintre providerii locali mari folosesc One Way ISP, adica internet prin satelit avand un canal garanata de la 1 Mbps la 20Mbps cu posiblitate de burst pana la plus 75%.
nebraja 02-10-2010 20:40:50
De unde stii ca firma la care am internet are net de la click sau upc?Astea sunt teorii inventate de tine dar care sunt complet false.
Esti atat de sigur ? Demonstreaza-mi ca in spatele providerului tau nu sta o companie mare ca UPC, RDS sau RTC. Daca nu esti informat mai citeste si dupa aceea sa ma acuzi ca inventez teorii ok ?
nebraja 02-10-2010 20:40:50
Nu ai cum sa-mi zici mie ca clicknetul e mai bun decat o viteza de peste 5 mb in romania si minim 300kb pe extern..pur si simplu e absurd
"ca clicknetu" = disonanta