Salutari,in urma cu citeva zile mia crapat telu,,SE G502,,se aprinde normal dar ramine ecranul albastru,in rest nu functioneaza nimic,nu lam scapat pe jos nu nimic,asa din senin,lam resoftat dar degeaba la fel face,SEUS imi zice ca am cel mai recent firemware,are cineva idee ce se poate face cu el ca sasi revina,orice parere e bine venita,nu ma intereseaza daca moare cu totu,thx
[quote name="nayghtman" time="12-10-2011 09:34:51"]
Salutari,in urma cu citeva zile mia crapat telu,,SE G502,,se aprinde normal dar ramine ecranul albastru,in rest nu functioneaza nimic,nu lam scapat pe jos nu nimic,asa din senin,lam resoftat dar degeaba la fel face,SEUS imi zice ca am cel mai recent firemware,are cineva idee ce se poate face cu el ca sasi revina,orice parere e bine venita,nu ma intereseaza daca moare cu totu,thx ,(sa nu uit,imi apare ,,MENU-OK-INAPOI) sus pe ecran in loc sa fie jos,,
Note: Posts were merged
PIMP your SE (SonyEricsson Tuning)
21 401 vizualizări
934 răspunsuri
Linkuri topic "PIMP your SE (SonyEricsson Tuning)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Marianlucaci

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
12 octombrie 2011, 21:44:24
Vezi cu seus ca ai optiune de resoftare a ultimii versiuni in caz ceva nu functioneaza. Stiu si ca vechiul PC Suite avea o functie de repair.
Dar sa nu fie o problema hardware
Dar sa nu fie o problema hardware
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0

MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
12 octombrie 2011, 23:23:17
sunt nou in SE, ce as putea sa pun pe un Elm, ceva meniuri flash, ceva sa arate putin mai "iesit din comun", ma streseaza simplitatea meniului in principal
)
daca ar fi ceva widget-uri sau shortcut-uri in homescreen ar fi super.

daca ar fi ceva widget-uri sau shortcut-uri in homescreen ar fi super.

Punisher 12-10-2011 22:44:24
Vezi cu seus ca ai optiune de resoftare a ultimii versiuni in caz ceva nu functioneaza. Stiu si ca vechiul PC Suite avea o functie de repair.Dar sa nu fie o problema hardware
Marianlucaci

Începător
1 mesaje
din 09/01/2012
10 ianuarie 2012, 18:10:11 • actualizat 10 ianuarie 2012, 18:10:46 (1 ori)
si eu am reusit ! Multumesc mult !
Service GSM, Reparatii iPhone 4S, Service iPhone 4S, Reparatii iPhone 4. Solutii GSM complete Reparatii iPhone4, iPhone 3G, 3Gs si iPhone 4S.
Service GSM, Reparatii iPhone 4S, Service iPhone 4S, Reparatii iPhone 4. Solutii GSM complete Reparatii iPhone4, iPhone 3G, 3Gs si iPhone 4S.
Înapoi la Tuning
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.