ady, esti offtopic! vazusem prin metro telefoane DECT care ziceai ca e telefon GSM! mic cu ecran color, mp3, trimite-ai si sms (cui, nu stiu... ) mergea la vreo 300m. numai bun sa te dai mare in fata blocului! )
sms-ul e o functie inteligenta(si teoretic mai ieftina),dependenta de operator.noii operatori de telefonie(Astral,RDS)ar putea oferi acest serviciu,din pacate nu se prea ingramadesc...
pai normal ca nu se ingramadesc! mai scoate o oferta cosmote cu minute,dispar fixurile! ) am vrut si eu sa imi iau un DECT, era 100ron, dar m-am gandit apoi,cine stie cat mai tin eu telefonul fix, si am renuntat la idee!
din pacate se pare ca decturile nu-s lipsite de efecte adverse,iradiaza mai mult decat GSM-ul!!!!!!
Efectele non-termice sunt valabile pentru telefonul mobil la fel de bine cum sunt si pentru piesele mobile digitale ale retelei de telefonie fixa de acasa. Statia de baza DECT transmite, in comparatie cu mobilul, tot timpul, adica si cand nu vorbesti la telefon. Supraincarcarea prin unde electromagnetice pulsate prin intermediul DECT este, se pare, cu mult mai mare decat printr-un stalp de transmisie mobila aflat in imediata vecinatate.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.