Nu e chiar pe domeniu dar nu am gasit unde sa postez. Fabrica de masini 2 este un joc pe facebook. Premii sunt saptamanale iar la finele concursului poti castiga o Dacia Sandero. Cei ce vor sa joace pot cauta pe facebook in aplicatii "fabrica de masini" sau se pot inregistra de pe linkul meu http://www.fabricademasini.ro/?galleryID=18293 . Ce trebuie sa faci in acest joc? Trebuie sa construiesti o masinutza apoi sa te plimbi cu ea prin tara si sa faci poze iar apoi sa ii faci pe prietenii tai sa dea like la acele poze!
Degeaba ii pui motor ca tot cu viteza legala merge Asta e partea naspa a jocului... Era bine daca puteai sa ii setezi tu viteza. Maxim puneam )
asta asa e... era pe rpomotor un concurs asemanator descopera romania parca... si te punea sa mergi dintr-o parte in alta a tari.. . si setai ce viteza vroiai.. mai faceai pana... era interesant
hai să mutăm discuția pe cafenea după acest post. încă o întrebare, am văzut acolo la telefonul mobil niște evenimente. știu două dina cele clădiri de jos, însă nu știu cum naiba să merg acolo cu mașina. am dat două milioane de click-uri și nu vrea ). intrebarea este, cum duc mașina într-un loc în care nu este marcat nici un obiectiv turistic?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.