Daca v-ati plictisit stand pe net sau pur si simplu aveti nevoie de bani(cine nu are? ) puteti face bani chiar destui stand pe internet. Va prezint un site pe care puteti face bani frumosi(chiar pana la 150$ pe luna cu putin efort ). Siteul este : Site. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi niste oferte. Ofertele sunt verificate si dupa ceva timp (de la 2-3 minute pana la cateva ore) ele sunt aprobate si veti primi banii. Plata se face prin cec sau prin paypal. Dar paypal nu se poate face din Romania deci ramane cecul. Va urez succes!
13 iunie 2006, 16:30:41 • actualizat 13 iunie 2006, 16:40:10 (3 ori)
NU cere nici un numar de card de credit. Chiar primesti bani(greu de crezut). Mai tarziu o sa pun si o poza cu cecul.
Pai daca faci cam 15 oferte pe zi(cam atat este recomandat pentru a se aproba majoritatea) iti ia ca o jumatate de ora. Prima luna am facut cam 10 $ pentru ca nu credeam ca primesc cecul. Dupa aia l-am primit si acum fac cam 70-130$.
edit:: Prima mea luna de plata(doar 10$ pentru ca nici eu nu credeam pe atunci)
13 iunie 2006, 16:43:07 • actualizat 13 iunie 2006, 16:45:52 (1 ori)
Incercati ca nu aveti nimic de pierdut(poate doar putin timp la pc pe care oricum il pierdeati). Daca aveti probleme cu ofertele care spun ca nu sunt pentru regiunea din care sunteti bagati proxy de state.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.