Sambata trecuta am trecut pe acolo.. pe cand mergeam in Dej.. nashpa oras fara suparare.. faza e ca am rude pe acolo.. O sa ne vedem, la o berila.. Sau daca cumva Olimpia Satu Mare cumpara un loc in Divizia B.. ce dor imi e de derbyurile Olimpia - Baia mare..
eu sunt de acord si cu brasovul! de fapt as fi de acord cu orice locatie pentru ca-mi place sa ma plimb! perioada e buna! data stabiliti-o voi! cred ca as putea oricand in acea perioada! hai sa punem in miscare operatiunea "HAIDETI SA HAIDEM!"
@mosul dami niste detalii despre locatia (exacta) si cazarea (sa postat mult si n-am timp sa citesc tot). Ms
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.