Cu siguranta vom stabili , astazi s-a lansat ideea , voi vad ca ati fost de acord , asta-i bine , trebuie sa stabilim un grup de 5-10 persoane sa ne ocupam de detaliile tehnice , Rugaminte : Daca sunteti de acord ca sa veniti , va rog seriozite spuneti cinstit daca veniti sau nu , ca sa stim ce facem . Orcum in urmatoarele zile se vor clarifica anumite lucruri.Vom tine cont de parerea voastra 100 % , PS : Raoule daca vii la mamaita la Baraganu orcand poti veni la noi , sa-l cunosti pe baiatul meu , care-i deoseama cu tine , poate te duce si la fete
Este ceva . sa ne intilnim si sa ne cunoastem si sa petrecem .daca as veni si eu cu Tirul de la servici ma primiti?numai sa am unde sa-l parchez.sper sa numi luati bani pentru parcare. :-D
Lavygne,esti din Tg-Jiu ca mine? Ar fi super aici.PS Pe Cheile Sohodolului ar fi superb,zona e minunata.Daca veniti aici o data va garantez ca va veti intoarce cu siguranta
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.