Lool nini .. Daca o sa vii tu o sa crapam de ras cu tine
@bland .. romanenii si iesenii cred ca vor veni .. (mircea, alin, res, bogdan_go si ratusk din roman) .. (eu, anda, cody, gabone .. mack) .. Cred ca si mario ar veni..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Uite o idee foarte, foarte, extrem de buna! Cum a zis si bunelu,eu vin,sunt liber in perioada propusa. Pot sa vin si eu cu modemul Zapp, si pot sa ma rog de fratemiu sa-mi imprumute laptopul. Doar sa va decideti si eu ma supun. @DjAdi Care-i riscu? Sa te distrezi?
eu vin doar daca ne intalnim in Tg. Mures. Nu am fitze, sau alte cele, dar pur si simplu locuiesc intr-un colt de tara prea indepartat. In + ar fi un eveniment super la Festivalul Peninsula..
Scuze man! Nu stiam ca asa se zice! Vad ca se strange lume! Lux! Da doamne sa pot veni! Fac tot posibilul! Dau si in cap la lume daca e nevoie! Ma intreb daca vine si Amanta!
eee,blandule,naughty boy,las ca o sun si o convin io pe fata,tirebuie sa vina,ca o astiapta numa baieti buni,cat desprie datu in cap,io tin matza die coada si tu i dai in cap...cu foarfieca,mama ei de matza depeshista.
Cum spune bunicu: O viata are omu shi-o gaura-n c*;
Mosule..... Eu am trecut omule prin *censored* la viata mea! Pacat ca atunci nu stiam ce e aia mw edit by mod : fara nume concrete pana nu lamurim unde tinem intalnirea
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.