27 aprilie 2011, 20:04:00 • actualizat 27 aprilie 2011, 20:11:42 (1 ori)
Adf.ly bot v1.2.10
+ puteti adauga 5 linkuri proprii + am scos optiunea Start with windows
Aveti nevoie de: - un cont pe adf.ly( daca nu aveti mergeti pe http://adf.ly si creati unul sau folositi linkul meu de refferal http://adf.ly/?id=364571) - Internet explorer 7+ - o lista cu proxy-uri
daca folositi aol in loc de proxy faceti urmatoarele setari: creati un profil nou ca in exemplul de mai jos: inainte sa dati sign in alegi profilul creat
Dupa cum spune si numele, aceasta aplicatie descarca de pe serverele LG ultimele versiuni firmware pt telefoanele lor. E necesara doar introducerea modelului si serialului unic de sub baterie.
Programul e pe internet de ceva timp, mă mir că am uitat să îl pun și aici...
Dacă ați întâmpinat dificultăți pe Linux cu vizionarea canalelor TV prin SopCast, atunci progrămelul următor va fi de un real folos. TV-MAXE este o aplicație creeată în Python ce funcționează pe Linux (și probabil și *BSD-uri) ce se vrea un client de SopCast (și nu numai). Având ca țintă principală utilizatorii români, vine cu o listă de canale românesști destul de stufoasă (aprox. 50 de canale).
Programul este disponibil la http://code.google.com/p/tv-maxe/ și este complet gratuit. O clonă de Windows a acestuia este momentan în lucru (se ocupă altcineva de asta).
Nu uitați să faceți o donație, dacă aveți posibilitatea și vreți să vă arătați recunoștința pentru această aplicație
Ai dreptate.Foarte bun programul. Insa prefer ca la urmatorea versiune sa se scoata network links si posibilitatea de a adauga minim 10 adrese adf.ly Ne-ar face munca mai usoara.
12 iunie 2011, 19:04:07 • actualizat 12 iunie 2011, 22:39:58 (1 ori)
Features: - proxy support - set referrer support - skip add for adf.ly (all domains are supported), linkbucks.com (all domains (all ages only) are supported), adfoc.us Virus Scan: Virustotal.com
Features: - save the proxy list - possibility to chose proxy port (if empty will get latest proxies that were checked) - retrieving proxies for all countries with: [LIST]
Ar fi ok daca ai integra si browser-ul in aceeasi fereastra sa putem da singuri clik pe butonul SkipAds . E cam aiurea sa astepti 30sec pana la SkipAds + inca 20sec pana la Next Link. Tocmai din acest motiv eu inca folosesc versiunea Adf.ly Bot 1.2.10 Intr-o ora fac cam in jur de 130 clik-uri pe cand cu Autocliker dureaza mult mai mult.
si din alea 130 cate iti inregistreaza serverul? am setat 30 de secunde pentru ca a da timp paginii sa se incarce in cazul proxy-urilor mai slabe. de exemplu daca folosesti proxy de la codeen networks, prima data iti incarca o pagina cu termeni si conditii si abia dupa 10 secunde esti acceseaza pagina dorita
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.