si pot avea mai multe jocuri .wad deodata in emulatorul c2doom nu doar unul?
@sharkk-ule,se poate;eu am 6 file *wad pe tel:pe card creezi folderul"Doom",aici vei extrage toate room-urile*wad si din emulator,dai reset wad file;acum pe rand î-ti va afisa toate room-urile.spor la ;type; =))
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
...inca ceva,stie cineva cum trec de level 17 la fallout asta,deja imi da dureri de cap ca nu gasesc 'the exit' ! am omorat toti monstrii aia pana la ultimul,am deschis toate intrarile posibile si tot nu dau de iesirea spre level 18 !
04 ianuarie 2008, 14:08:30 • actualizat 04 ianuarie 2008, 14:11:34 (1 ori)
doom plutonia l-a jucat cineva?eu am ajuns pe la nivelul 11 si nu prea am munitie si viata suficiente,voi pune salvarea la nivelul asta sa-i dati voi de cap #/file.php?id=78485 si daca are cineva salvari la jocul asta il rog sa le uploadeze
@JAQAR eu la plutonia am ajuns aici #/file.php?id=77398 dar cand incep sa joc salvarea imi iese din emulator incearc.o si tu te rog si vezi dac iti merge .
care ati terminat fallout,spuneti-mi si mie la nivelul 30 ce-i de facut...am omorât tot ce-a aruncat ala cu prastia,am deschis poarta aia si-am ridicat stalpu ala in centru acolo dar mai departe....
florin tu ai ajuns la nivelul 12,salvarea mea e la 11 si nu reusesc sa-i dau de cap,acum m-am axat pe osiris si sunt pe la niv 5,,pex se pare ca pe la toate jocurile ultimul nivel pare imposibil de trecut,la fel cum e la fallout cam asa e si la tnt,e o chestie de arunca cu monstri si nu prea ai ce sa faci,eu la tnt am ajuns la niv 30 cu arme full si m-am ascuns si i-am lasat sa se omoare intre ei dar tot degeaba,mai aparea cate unul si trebuia sa trag si am tinut-o asa pana am ramas fara munitie.fac apel la cel care reuseste sa treaca la vre-un joc de niv 30 sa ne deseneze si noua cum a facut.pare interesant si osiris...deocamdata.multa bafta
Va rog frumos sa ma ajutati am luat un c2doom pentru symbian 9.1,am facut un folder doom si am pus jocul .wad acoolo dar cand intru in doom da o eroare:wad file not found,si iese din doom.Va rog sa-mi spuneti ce are?sau alt doom mai nou daca aveti pentru n73.Merci
wad-ul trebuie sa-l pui pe card dar nu intr-un folder...
"in '45 când am venit după front, ai mei erau la seceră pe câmp și, venit acasă din nou, parcă ziceai că zboară, așa veneau de la camp când au aflat că am venit eu acasă." [img]http://mowned.com/sig/m3gatron.smart.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.