sau folosesti Fairstars Audio Converter.daca il vrei ti-l trimit im mail
ionutz am facut cateva cu fairstar... dar are limita la 180 de secunde ( si nu prea se poate numi full o melodie de 3 minute ... acum downloadez musicmatch-ul sa vad cei si de capul lu` asta
e prea mare nero... si eu nu am pc acasa...pana-l trag la net imi ies ochii din cap, cat are 120si ceva de mega?sau cat?parca cam atat era.Apropo acum le-am pus la "transformat",cred ca pana la ora 5 sunt pe server... sa-mi ziceti cum se aud(daca se aud)... )
Ma tem ca nu se poate si o sectiune cu jocuri(asta cel putin in viitorul apropiat)Momentan incerc sa ma axez pe mp3,in special full.Astept in continuare sugestiile voastre,atat pe forum,cat si pe site...
In afara faptului ca ai un domeniu, mie nu mi se pare un site bun, deocamdata. Iar la partea cu forumul, nu stiu nivelul tau de cunostinte in programare php si mysql, dar e destul de greu sa faci un forum bun, scripturi gratuite fara erori nu prea se gasesc. Oricum, incearca, nu e nimic de pierdut, aproape nimic.
Alo,amice,in loc sa tot intrebi de parerea noastra mai bine ai pune mp3,jocuri,videoclipuri si apoi vi aici si strigi "nou,pe cucurigu,videoclipu lu x,piesa lu y,etc" asa mai atragi atentia,nu?
Eee... m-a criticat cineva @Dico:site-ul este abia la inceput,eu am intrebat de forum mai mult sa aud reactile. @BPM: m_ai inteles total aiurea,eu nu folosesc wapix pentru reclama... cu asta i-am stresat pe altii de prin alte parti,aici am lasat post pentru ca sunt anumite persoane ce-mi pot analiza site-ul in afara spectrului:ba baga mai multe manele,etc. Inca odata mersi pentru critici
Mai,eu nu am spus ca faci reclama,dar in loc sa tot intrebi daca ne place site-ul,mai bine ne-ai anunta ca ai pus ceva nou,la asta m-am referit cand am zis ca sa strigi aici. Asa ca te asteptam cu noutati
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.