Neața lume ce mai trec anii, încă funcționează acest forum, ma mir cum, am intrat pe CG au dispărut de pe hartă. Eu încă tastez de pe Samsung S6 😃 😃, dacă funcționează super de ce să-mi schimb 💱 telefonul?
Salutare mai băieți! Mă bucur că încă va mai vad pe cei cunoscuți vechi pe aici! Au trecut mulți ani , ce vremuri am avut pe acest forum ! Am învățat multe! Wen.ru sa închis , messenger și el , forumul încă supraviețuiește! Pasiunea mea a fost situl catalin.wen.ru , facem efort sa îl țin actualizat cu muzică ... Chatul de pe el până a venit vremea când internetul a explodat + calculatoarele și m-am.lipsit de el... 🥰 De apreciat @DSF. Acum majoritatea am crescut să nu zic că am îmbătrânit ... 😊 Am 33 de ani acum și mă gândesc cu melancolie la vremurile când stăteam nopțile pe forum și pe chat de adormea djadi21 ( nu uit asta niciodată 😅 ) , telefoanele SPV care au avut mulți fani pe aici. Nu avem ce face , astea sunt vremurile lumea e aacum pe grupuri de Facebook e mult mai ușor ... In fine... Sanatate va doresc !!! 🥰🥰🥰🥰6
inainte de redesign a fost un declin. nu prea mai activa lumea pe forum, eu cu relaunch voiam sa dau un boost. dar probabil a fost si prea tarziu, multe sectiuni au murit, etc.
Buna tuturor, parerea mea ca declinul nu a fost din cauza la interfata, pur si simplu cand a aparut android a inceput o prea mare diversitate , plus ca ne invatasem cu wm
3 apreciază
In vin e puterea,in bere e sanatatea,in cognac e distinctia...(iar in apa sunt microbii!)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.