Probleme Windows Smartphones

2 758 vizualizări
175 răspunsuri

Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.

EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
10 iunie 2007, 02:15:11
aia nu e neaparat sa iti apara ... nici mie nu mi-a aparut
important e sa iti intr in bootloader .... ...tine butonul de la camera apasat si baga cablul de date(connectat la pc) in tel sa iti intre in boot loader apoi deschide tera term-ul si urmeaza pasii urmatori
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Publicitate
Publicitate
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
10 iunie 2007, 10:02:55
tot nu merge...nu pot sa folosesc programul...la mtty nu pot sa scriu comanda...iar la tera term nu se conecteaza la usb...
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
10 iunie 2007, 12:44:33
ai inchis active sync.ul ? tre sa ii dai end tark din process manager... sau debifezi allow usb conn din el altfel nu iti va merge mtty
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
10 iunie 2007, 15:27:51
acum imi da eroarea asta...
" clean up the image temp buffer at 0x8C080000 Length 0x01B00000
Error : DownloadImage return error (code = 0xFFFFFFFF) "
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
10 iunie 2007, 17:53:50
ai facut supercid?
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
10 iunie 2007, 20:32:21
ce sa fac?
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
10 iunie 2007, 20:37:01
super cid la tel ... cauta aici pe forum daca nu ... o s gasesti cum se face
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
boschetarul
Începător
35 mesaje
din 01/02/2006
11 iunie 2007, 03:48:32
am si eu o problema: nu se conecteaza active sync la c600, dupa ce am sters accidental 2 fisiere de com registration info. Cine are ultimul rom orange aku2 rog sa urce undeva fisierele sssnpx.dll si msmsgs.dll.
Multumesc anticipat
come to the dark side! we have candy!
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
11 iunie 2007, 10:47:12
nu am reusit sa fac supercid...ori imi reseteaza pc...ori imi da eroare..k nu gaseste telefonul conectat..
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
11 iunie 2007, 10:59:49
ai urmat metoda asta de super cid si nu ai reusit ??? http://mobilewave.ro/forum/viewpost.php?id=199315&mode=html ...sar peste chestia "pentru a putea fi folosit acest program trebui ca telefonul sa fie conectat la activesync iar pe telefon trebuie sa rulati EnableRapi.cab care se gaseste in arhiva aplicatiei" insa vezi ca trebuie sa ai telul decertificat full nu doar
HKLM\Security\Policies\Policies\00001001 = 1 (RAPI)(valoarea initiala este 2) si ]
HKLM\Security\Policies\Policies\00001005 = 40 (Cert)(valoarea initiala este 16)

foloseste asta pt o decertificare completa #/file.php?id=1499
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
11 iunie 2007, 22:20:18
am zis mai sus...k nu pot sa intru in windows...se blocheaza la imag cu qtek..si asa ramane...deci,nu pot sa il conecteaza la activesync..
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
11 iunie 2007, 22:31:16
hmmm atunci ai neaparat nevoie de imaginea pe card de la un rom ..... (u ai c500 parca nu ?-daca da nu te pot ajuta .... cere si tu cuicava care are c 500 sa iti faca o imagine pe card si sa ti-o trimita) asta ar trebui sa remedieze cu siguranta problema
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
11 iunie 2007, 23:10:48
am facut rost...dar imi zice "not allow update"...ce sa-i mai fac?
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
11 iunie 2007, 23:22:59
problema e ca nu ai avut facut supercid .... de asta iti zice chestia aia cu not allow .... exista o metoda prin care poti sa faci super cid in boot loader ..... doar ca tre sa platesti :( ai incercat format ? de mai mult ori ??? telefonul e de la orange romania sau e adus dinafara
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
Publicitate
Publicitate
Alien666
Începător
24 mesaje
din 19/02/2007
11 iunie 2007, 23:47:17
nush sigur..ca am facut schimb cu cineva...cred ca e adus dinafara...k in rom nu cred k gasesti spv pe care sa scrie qtek...si nu avea nimica de la orange..am incercat format..dar se blocheaza la prima imag...am shi eu o rugaminte..la toti care au spv c500 cu wm2003...daca pot...sa-mi faca shi mie un backup de rom...va rog frumos
Înapoi la Windows Smartphone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 16 ani
bruno
MW Addicted
Ultimul acum 14 ani
LauXID
MW Luver
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 37
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 133 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.019⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!