21 mai 2006, 13:56:47 • actualizat 21 mai 2006, 14:01:40 (1 ori)
Geo2000 21-05-2006 10:02:44
Mai am o buba. Nu pot copia in telefon de pe pc , fisiere mai mari de 50 Mb. Ce se poate face. Ca sa pun un film de 200 Mb pe card a trebuit sa bag cardul intrun aparat foto si dupa aia sa copiez filmul pe el. Am card de 1Gb si nu pot copia prin activesync fisiere mai mari de 50 Mb. voi ati reusit? cum? :-(
ba merge. iti arata active sync-ul ac se restarteaza dar continua sa-l transfere. ai rabdare si vezi ca o sa-l copieze. si la mine face la fel. dar e ok. e doar o problema de "estetica", totul e in regula
bruno 21-05-2006 09:37:54
la unele pagini imi zice ca browserul telului nu suporta frames..se poate face ceva?
depinde de tel. pe c600 exista update-uri de rom si poti intra cu IE pe site-uri cu frame-uri. daca nu, instaleaza opera pt win mobile. si merg sigur site-urile cu frames
intrebare: de blocat mi se blocheaza si mie..si am ROM Japan pe mpx. anyway, prob mea e urmatoarea: (ps: zicea cineva, GABBO mai devreme de 2gb de appl si joace..unde frate..unde...?) am mail pe telef si cand primesc atasament nu stiu cum sa il downloadez pe telef. adica ce sa fac. dau click pe el, apare cu rosu atasamentul...si atat.
tot nu pot downloada fisere. de ex: am incercat sa iau cu telef fiserul ala de la aplicatii pt spv500. cool face. downloadeaza tot, si dupa aia imediat imi apare o eroare: CAn NOT FIND...etc.. ce draq sa ii mai fac? pls help me!
am o problema cu activesyncul...am modificat eu niste setari pe acolo si nu mi se mai sincronizeaza contactele ...singurul lucru care-l arata ca se simcronizeaza e inboxul si ala cu mesajul ala "attention required" in fine.. am dezinstala activesyncul,am dat hard reset la tel..ba chiar am si instalat alt rom...si tot nu merge ce naiba are?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
de ce nu pot primi jpg-uri prin BT la c500?mp3-uri pot primi.. ..am fosta citit pe aici pe undeva ca tre sa copiez un mid in tel ca sa pot salva imagini in tel..ma lamureste cineva?
La un motorola mpx200 cand vreau sa ma conectez la mobilewave imi apare ca "This file cannot be viewed on this device" desi cu o ora inainte ma conectasem deja la MW.De ce se intampla asta?
Ok.faza cu conectatu' am rezolvat-o dar acum am o alta problema. Daca ma conectez asa: http://..........ro imi spune ca nu poate gasi pagina dar daca ma conectez cu wsp://........ro numai atunci reusesc.De ce daca ma poate ajuta cineva? Nici macar nu pot downloada ceva pe el. Pana si homepageu; este cu wsp://wap.orange.ro
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.