As dori ..un sfat...cel mai bun webhosting romanesc dar in acelasi timp si mai ieftin..deci un raport pret/calitate...servere bune...sau un top de webhosting. Domeniul deja e luat.
Pai pe aici ma uitasem si eu..oricum vreau sa-mi iau cel mai mic pachet Basic Linux cam in mare..nu prea le cunosc..ar fi bun ptr. inceput? Si un creator de site-uri flash ma intereseaza..daca exista asa ceva..si ce tarife sunt sa-mi fac un site.
30 ianuarie 2012, 20:34:46 • actualizat 30 ianuarie 2012, 20:36:15 (2 ori)
whiteboy 30-01-2012 22:19:55
daca dai detalii despre ce site vrei sa-ti faci poate te putemm ajuta mai bine
Despre si cu instrumente muzicale.
Hotoman@ Ia=te de mana cu Smeckeru@ si aruncati=va de la etaj, de preferat de la etaju 10. sa nu va mai.chinuiti dupa...adica cu cat e mai sus cu atat e mai bine ptr. voi, ca pe noi nu ne intereseaza Glumimm si noi
30 ianuarie 2012, 21:07:24 • actualizat 30 ianuarie 2012, 21:08:34 (2 ori)
Dupa cum am mai zis ...du-te si te ia de mana cu fraieru ala. Nu e vb. de muzica ci de intrumente muzicale.dar daca tu esti cocalar....nu ai ce sa-i faci.fiecare cu ale lui. Ptr. tratament in dau un sfat ..asculta-l in clipu de mai jos.face bine la sufletelu tau.Nu e bine sa razi de alti..atat timp cat tu dovedesti ceea ce esti.o parasuta.
"Free, Ad Free, Unlimited Bandwidth, Unlimited Disk Space, Cpanel Hosting
Unlimited Disk Space + Bandwidth+Free Drag and Drop Site Builder Lots Of Features - MySQL Databases,PHP, Email Accounts, Addon Domains, Autoinstaller, Sitebuilder + more Choice of using free sub-domain or use your own domain"
L.E : M-am inregistrat si eu aici,ieri pe la ora 16, si tot ieri pe la 12 noaptea site-ul era deja Sus! Totul e foarte ok,hostu' e foarte bun. Recomand.
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
22 mai 2012, 02:07:53 • actualizat 22 mai 2012, 02:08:27 (1 ori)
host bun ofera hostico.ro, il recomand pentru ca il folosesc pentru 3 website-uri si cel mai bun lucru la ei imi pare suportul 24/24, adica la orice ora raspund in maxim 2-3 min, + ca au preturi foarte bune + ca se poate proba si o perioada trial de 7 zile + ca puteti inregistra un domeniu .ro pe un an ... recomand cu caldura.
Am o intrebare.Nameserverele de la domeniu se introduc pe hostul unde e site-ul sau invers.Cele de la host unde este domeniul.Hostul si domeniul si de pe 2 site-uri diferite.
Iar panelul unde va fi gazduit site-ul arata cam asa.Si nu gasesc unde sa introduc Nameserverele de la domeniu
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.